• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bakiye durumuna göre süzme

Excel Vers. ve Dili
Office2003
Ekteki örneğe göre veresiye takibi için borcunu ödeyenler (H sütünu 0 olanlar, olmayanalar) ödeme tarihi geçenler, ödeme günü olanlar gibi plasiyere göre dağılım gibi tercihleri bir buton yada değişik bir yöntemle takibini kullanmak istiyorum. Şuan süzü kullanıyorum ama veri uzunluğundan dolayı kullanışlı olmuyor.
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Ekteki örneğe göre veresiye takibi için borcunu ödeyenler (H sütünu 0 olanlar, olmayanalar) ödeme tarihi geçenler, ödeme günü olanlar gibi plasiyere göre dağılım gibi tercihleri bir buton yada değişik bir yöntemle takibini kullanmak istiyorum. Şuan süzü kullanıyorum ama veri uzunluğundan dolayı kullanışlı olmuyor.
Teşekkürler.

ekli dosyaya bakarmısınız

Ekli dosyalar

İlginizden ötürü teşekkür ederim ama hala mantığını çözebilmiş değilim.
Dediğim mantığa uygun sade bir örnek uygulamanız mümkün olabilir mi?
Yazıcı çıktısı alınacak şekilde.
Teşekkkürler.

Konunun anlaşılmama durumu olabilir mi?
Hiç cevap alamadım.

Değerli excel üstadları,
affınıza sığınarak, kafamda bazı sorular oluştu. İstediğim çok mu sıkıntılı olmayacak bir istek mi yoksa, farkında olmadan bir kusurmu işledim.
Teşekkürler.

İlginizden ötürü teşekkür ederim ama hala mantığını çözebilmiş değilim.
Dediğim mantığa uygun sade bir örnek uygulamanız mümkün olabilir mi?
Yazıcı çıktısı alınacak şekilde.
Teşekkkürler.

Konunun anlaşılmama durumu olabilir mi?
Hiç cevap alamadım.

Değerli excel üstadları,
affınıza sığınarak, kafamda bazı sorular oluştu. İstediğim çok mu sıkıntılı olmayacak bir istek mi yoksa, farkında olmadan bir kusurmu işledim.
Teşekkürler.

anlatmak istediginiz nedir ogrenmek istediginiz nedir kafanızda sordugunuzu sandıgınız ama ifadelerinize yansımayan husus nedir bir ornekle herkesin anlayabileceği sekilde ekte belirtip 2003 formatındada eklerseniz umuyorumki sorununuz çok kolay çozume ulasacaktır cokmu sey istiyoruz aceba yinede tercih sizlerin iyi çalısmalar saygılar :)

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

bunları topla carpımla yapabilirsin forumda arama yap ali beyin calısmaları mevcut

Ödenenler yada ödenmeyenler şeklinde combobox yardımıyla takip etmek istiyorum.

combobobx olarak tarattım daha once sizin normal olarak gormenizi anladım ama forumda combobx olarak taratınca bir suru ornekle karsılasıyorum sizin kendi kendinize ogrenmeniz için biraz calısın derim çok zorlanırsanız size yardım ederiz kolay gelsin en iyi ogrenme şekli yapılarak ogrenilendir derim :)

combobobx olarak tarattım daha once sizin normal olarak gormenizi anladım ama forumda combobx olarak taratınca bir suru ornekle karsılasıyorum sizin kendi kendinize ogrenmeniz için biraz calısın derim çok zorlanırsanız size yardım ederiz kolay gelsin en iyi ogrenme şekli yapılarak ogrenilendir derim :)

Çözebilmiş olsaydım bu konuyu açmamış olurdum.
Teşekkürler.

ben alacaklıları yada borçluları bir kitapta hercarı ıcın bir sayfa var en bastada rapor tek sayfa, buraya hepsının ısım yazıp yanına sadece hercarının bakıyesını = ile kendı sayfasındakı bakıyeyi gösteren hucreyebağladım 50 60 tane var alt alt hemen yan hucreyede
=EĞER(B21=0;"";EĞER(B21<0;"Borclu";"Alacaklı"))
gibi bir formul yazdım formulu ucundan tututp aşağıya kadar sürüklemek lazım tabi, her satırın yanında olmalı her carının hareketını kendı sayfasına işliyorum ama baştaki özet tabloda süzden "borclu" yu secınce borclular geliyor sadece..

Selamlar,

İlk eklemiş olduğunuz dosyada zaten makrolar mevcut. Bunlar işinize yaramıyor mu?

Eğer ki yaramıyor derseniz ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Ustam ,
örnek dosyayı çalıştıramadım.
Private Sub UserForm_Initialize() sarı renkli (Date) kısmı ise seçili olarak debug veriyor.

Saygılar..

Selamlar,

Kod editörü penceresindeyken referanslar bölümünü açın ve "MISSING" ile başlayan seçenekleri pasif yaptıktan sonra formu yeniden açın.

Ustam, dediğiniz gibi yaptım, çalıştı. Süper bir şey. Emeğinize sağlık. Bakayım buradan benim listeye uyarlama yapabilcek miyim?

Saygılar...

Selamlar,

Sn. dbicer83,

#15 nolu mesajdaki dosyayı incelediniz mi? İhtiyacınızı karşılamıyor mu?

Geri