manisali61
Banned
- Excel Vers. ve Dili
- Excel2003
Sevgili arkadaşlar merhaba..
Uzun bir aradan sonra yeni bir soru ile karşınızdayım..
İki sorum olacak.
1) Veri tabanında 1. bakım ayını girdikten sonra(OCAK),2. bakım ayına otomatik olarak 6 ay sonraki ayı (TEMMUZ) yazmasını istiyorum.
Karmaşık olan 2. sorum da şöyle :
Bakım formundaki "Demirbaş No" yu (Örnekteki BBE1) Veritabanından bulup
1. ve 2. bakım aylarını (*) işareti ile işaretlemesini istiyorum. İlk bakım ayı olan OCAK ayının 25'i geldiğinde "BAKIM DURUMU" sütununa CHECK (ÇEK) İŞARETİ koymasını istiyorum.Tabii 2. bakım ayı olan TEMMUZ geldiğinde de yine Temmuz ayının 25'inde BAKIM DURUMU sütununa çek işareti koymasını istiyorum..Bu çek işaretini excel aracılığıyla nasıl yaptıracağımı bilmiyorum..
Örnek dosyalar ektedir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Uzun bir aradan sonra yeni bir soru ile karşınızdayım..
İki sorum olacak.
1) Veri tabanında 1. bakım ayını girdikten sonra(OCAK),2. bakım ayına otomatik olarak 6 ay sonraki ayı (TEMMUZ) yazmasını istiyorum.
Karmaşık olan 2. sorum da şöyle :
Bakım formundaki "Demirbaş No" yu (Örnekteki BBE1) Veritabanından bulup
1. ve 2. bakım aylarını (*) işareti ile işaretlemesini istiyorum. İlk bakım ayı olan OCAK ayının 25'i geldiğinde "BAKIM DURUMU" sütununa CHECK (ÇEK) İŞARETİ koymasını istiyorum.Tabii 2. bakım ayı olan TEMMUZ geldiğinde de yine Temmuz ayının 25'inde BAKIM DURUMU sütununa çek işareti koymasını istiyorum..Bu çek işaretini excel aracılığıyla nasıl yaptıracağımı bilmiyorum..
Örnek dosyalar ektedir.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler