• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ba&bs listesi hazırlama klavuzu

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
Arkadaşlar merhaba

Ekteki excel dosyasına ba&bs bilgilerinizi doldurduktan sonra, dosyayı farklı kaydet seçeneğinden "metin sekmeyle ayrılmış" olarak kaydedin ve beyanname programından, aşağıdaki resimle işaretlenmiş olan ok işaretine tıklayıp, açılan pencereden "metin sekmeyle ayrılmış" olarak kaydettiğiniz dosyayı seçin ve bütün listeniz kendiliğinden beyanname programına yüklensin

hepinize iyi çalışmalar, hayırlı ramazanlar

not:ekteki dosya'da listenizi hızlı bir şekilde hazırlamınıza yardımcı olacak, uygulamalar mevcut

3056.jpg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Benden de bir örnek tabiki Öncelikle sayın Necdet Beye ve Sayın Korhan beye yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Ekte Ba.Bs Formlarını benim gibi manuel olarak yapan varsa bu program çok işlerine yarayacağını düşünüyorum.

burada benim için önemli olan ba hazırlık sayfasında
faturaları manuel olarak tek tek yazıyorsunuz diyelimki bir firmadan aldığınız fatura tutarı 4500 tl siz ba hazırlık sayfasında zaten bu firmaya ait bütün faturaları girdiniz sınırın altında kaldı sadece aktarım yaptığınızda silmeniz yeterli hazırlık sayfasında kalsın sonrakı ay içinde geçmiş aya ait o firmanın tekrar faturasıyla karşılaştınız mükellef size göndermeyi bi şekilde unutmuş diyelim böylece o ayda o firmanın faturalarını kontrol etmiş oluyorsunuz

Kısaca açıklama;
B.a hazırlık sayfasında İlgili yerleri doldurup aktar dediğinizde
ba forma aktarıp oradan istediğiniz kısmı seçip txt ye çeirebilirsiniz
(Aynı şeyler B.s sayfası içinde geçerli)

form ba ve form bs sayfasında seçtiğiniz kısmı t.x.t dosyası olarak
C:\eby\Ba Bs Dosyasına excel dosyanın ismi ve günün tarihi ile bir metin dosyası olarak kaydediyor.Burda c.eby klasörünün içine Ba Bs Klasörü bir seferlik oluşturmanız lazım
beyanname programına yüklemeyi KUVARİ arkadaşımız resimli olarak göstermiş zaten.

Hertürlü fikir öneri ve eleştirileri bekliyorum.

Ekli dosyalar

Geri