• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Azalan Hücrenin Renkli Olmasını İstiyorum

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
N 3 ile N31 hücresine kadar olan kilogramları 100 kg. nin altına indiği anda kırmızı uyarı vermesini istiyorum. yeni bir kullanıcıyım yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

N 3 ile N31 hücresine kadar olan kilogramları 100 kg. nin altına indiği anda kırmızı uyarı vermesini istiyorum. yeni bir kullanıcıyım yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınızı bekliyorum

çok acele etmiyor musunuz
15 dkk 2 mesaj
eki inceleyin lütfen acele etmeyin
koşullu biçimlendirme ile yapıldı

Ekli dosyalar

Kusuruma bakmayın acil çıkmam gerekiyordu o yüzden biraz acele ettim.. Çok teşekkür ederim işlemlerimi yaptım.. Eline sağlık ....

aradan 2 sene geçmesine rağmen yeni bir konu açmadan bu konu üzerinden devam etmek istedim. İhsan Tank beyin koşullu biçimlendirme üzerinde yapmış olduğu uygulamayı farlı dosyalarda 2 senedir kullanıyorum. aynı dosyadan örnek olarak yola çıkıp koşullu biçimlendirme ile yada daha farklı bir yöntemle 100 rakamının altına düşünce kırmızı renge boyanan hücreyi sabit değil de yanıp sönmesini istiyorum. bunu yapabilirmiyiz. şimdiden teşekkürler. yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba
İyi Çalışmalar
Sayın Evrengizlen'nin
Hazırladığı Bir Dosya
Arşivimde Vardı
Umarım İşinize Yarar

Son düzenleme:
hemen bakıyorum

Geri