• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ayrıştırarak listeleme

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar,

excel çalışma dosyamda Kayıt sayfasındaki tabloda B sütununda ürünlerin seri numaraları var, L sütununda "Depo" veya teslim edilmiş ise teslim tarihi var.
Benim yapamadığım aynı excel içinde Liste sayfasında A sütununa Depo yazanların seri numaralarını, B sütununa Depo yazmayanların (yani tarih yazanların) seri numaralarını listelemek istiyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

NOT: Bu tür sorularınızda örnek dosya ile destekleyin.
Bunun için;
-Ya Altın Üye olarak dosya yükleme/indirme/eğitim videoları izleme vs. özellikler kazanın.
-Yada Bir paylaşım sitesine örnek uygulamanızı yükleyerek link adresini sorunuzun altında paylaşın.

Link:
https://www.dosya.tc/server34/iy4jvm/hamza02-_S_islevi_ile_cozum.zip.html

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Sayın muygun hocam öncelikle ilgi ve yardımınız için teşekkür ederim.

sizin M ve N sütunlarına yazdığınız formülün yaptığı işi ben tek hücreye yazmıştım tek hücredeki bu formül neticesi olarak aynı işlemi yapabilirmiyiz

=EĞER(L20<>"Depo";EĞERSAY($L$2:L20;"<>""")-EĞERSAY($L$2:L20;"Depo");EĞERSAY($L$2:L20;"<>""")-EĞERSAY($L$2:L20;"<>Depo"))

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
arkadaşlar aşağıdaki formülde depo da olanların seri numaralarını listeliyorum, bunu depoda olmayanlara nasıl uyarlarım. birçok deneme yaptım olmadı

=EĞERHATA(İNDİS(Kayıt!B2:B213;TOPLA.ÇARPIM((KAÇINCI(1&"@"&"Depo";Kayıt!N2:N213&"@"&Kayıt!L2:L213;0))));"")

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Değerli arkadaşlar bir üstteki mesajdaki soruma cevap verebilirseniz çok sevinirim. Biraz aciliyeti var, teşekkürler.