• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ayrı tarihli fişleri sıralayamıyorum

Excel Vers. ve Dili
asdasd
Arkadaşlar merhaba ayrı tarihli irsaliye fişlerini dosyalarını filtrelerden fişler arasına bıraktığım boşlukta haliyle kayboluyor. bunun önüne geçmek için nasıl bir yol izleyebilirim.

Birde daha önceden sıraladığım irsaliyer'de filtreyi kaldırdıktan sonra bozulmuş bunu düzeltmenin bir yolu varmı,

tarih tarih arasında bir boşluk şeklinde ayırmak ve ne türlü filtrelenirse bunun bozulmamasını istiyorum.

teşekkür ederim.

5605b547ec8749c9bd6a1cd3b19bf1c4.png

bd6c3b29c90d48c680f4bf178882b2a4.png

Sorunuzdan ve resimlerden ne istediğinizi anlamadım maalesef. Örnek bir dosyayı imzamda belirttiğim gibi paylaşıp, tam olarak nerede ne gibi bir sorun olduğunu ve nasıl bir sonuç istediğinizi belirtirseniz iyi olur.

.

1,2,3,4.... gibi devam eden bir yardımcı sütun kullanarak, buna göre sıralayın/süzün.

.

Sorunuzdan ve resimlerden ne istediğinizi anlamadım maalesef. Örnek bir dosyayı imzamda belirttiğim gibi paylaşıp, tam olarak nerede ne gibi bir sorun olduğunu ve nasıl bir sonuç istediğinizi belirtirseniz iyi olur.

önceliklke ilginiz için teşekkür ederim dosyamın linki:
ATOLYE HESAP.xlsx - 174 KB

Şimdi hocam ben yarı mamül sayfasına kesilen işleri giriyorum, aslında bu fişleri tarihlere göre ayırırıp arasına " * " işareti koyuyorum. fakat ben bu tabloyu filtreleyerek kullandıktan sonra, filtreyi tekrar sıraladığımda tarihler birbirlerine karışıyor, tarihlere göre sıralasam bu sefer aradaki yıldızlar kayıyor. kafam allak bullak oluyor çözüme bi türlü ulaşamadım.

bu ürünleri mamul sayfasına istediğim verileri getiriyorum burdada gruplarına göre fiyatlarını çarpıp istediğim tarihler arasında fiyatları toplama işlemi yapacağım

.

1,2,3,4.... gibi devam eden bir yardımcı sütun kullanarak, buna göre süzün.

.

idris hocam dediğini biraz düşündükten sonra anladım ve sorunu çözdüm, bunu düşünemedim çok teşekkür ederim

-> şu andada anlattığım toplama işlemini çoketopla ile yapmaya çalışıyorum

Maalesef anladığımı söyleyemeyeceğim. Hangi soruna nasıl bir çözüm bulmamızı istiyorsunuz? Neden illa * kullanmak istiyorsunuz? Neyi filtreleyip neyi sıralıyorsunuz? Toplama işlemiyle ilgili sıkıntı nedir?

Maalesef anladığımı söyleyemeyeceğim. Hangi soruna nasıl bir çözüm bulmamızı istiyorsunuz? Neden illa * kullanmak istiyorsunuz? Neyi filtreleyip neyi sıralıyorsunuz? Toplama işlemiyle ilgili sıkıntı nedir?

yusuf hocam idris hocamın dediği şeyi yaptıktan sonra sorunum çözüldü, başka bir sorunum yok şimdlik teşekkür ederim yardımların ve ilgin için

Geri