- Excel Vers. ve Dili
- 2010
Merhabalar
Forumdan bulduğum kodlar ile aşağıdaki kodlama ile belirli aralıklarda gizleme yapabiliyorum, benim istediğim 0 değerli olanları gizlememesi..
Ve bir de aşağıda ki kodları gizli göster diye iki buton yapmak istersem bunu ToggleButton ile yapabilir miyiz.
Forumdan bulduğum kodlar ile aşağıdaki kodlama ile belirli aralıklarda gizleme yapabiliyorum, benim istediğim 0 değerli olanları gizlememesi..
Ve bir de aşağıda ki kodları gizli göster diye iki buton yapmak istersem bunu ToggleButton ile yapabilir miyiz.
Kod:
Sub Gizle3()
On Local Error Resume Next
Dim i As Integer
For i = 1 To Sheets.Count
Select Case Sheets(i).Name
Case Is = "Teklif Zarfları Teslim Tutanağı"
Sheets(i).Range("B18:B27").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "Zarf Açma İlk İnceleme"
Sheets(i).Range("B13:B22").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "Talep edenlere verilen Tutanak"
Sheets(i).Range("B15:B24").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "İstekl.Teklif Edilen Fiyatlar"
Sheets(i).Range("A14:A23").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "Zarf Açma Ayrıntılı"
Sheets(i).Range("B12:B21").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "Yeterlilik Değerlendirme"
Sheets(i).Range("A13:A22").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "Yeterlilik Değerlendirme"
Sheets(i).Range("A26:A35").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "Son Teklif Edilen Fiyatlar"
Sheets(i).Range("A14:A23").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "Değer.Esas Teklif Cetv."
Case Is = "İhale Kom.Karar Tutanağı"
Sheets(i).Range("A24:A33").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
Case Is = "İhale Kom.Karar Tutanağı"
Sheets(i).Range("A41:A45").SpecialCells(xlCellTypeBlanks).EntireRow.Hidden = True
End Select
Next i
i = Empty
End Sub