• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı Veriyi İki Sayfaya Aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wishm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Değerli site üyeleri ekte göndermiş olduğum formatta bir takip dosyam ve var ve benim yapmak istediğim "Sayfa1", "Sayfa2", "Sayfa3",....."Sayfa30" a girdiğim verilerin aynı anda "data" sayfasına yada "data" adında başka bir kitaba aktarılmasını istiyorum. Yani herhangi bir butona tıklatmadan otomatik olarak aktarılması. İlginiz ve yanıtlarıız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Değerli site üyeleri ekte göndermiş olduğum formatta bir takip dosyam ve var ve benim yapmak istediğim "Sayfa1" e girdiğim verilerin aynı anda "Sayfa2" ye aktarılması. Yani herhangi bir butona tıklatmadan otomatik olarak aktarılması. İlginiz ve yanıtlarıız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

eki inceleyin umarım işinizi görür

Ekli dosyalar

Sayın İhsan Tank yanıtınız için teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz şekliyle veriler istediğim sayfaya aktarılıyor. Ancak sorumda şunu eklemeyi unuttum. Veri giriş sayısı çok fazla binlerce satır veri girişi yapılan bir sayfa dolayısıyla formüllü çözüm sayfayı büyütüyor. Macrolu bir çözüm daha çok işe yarar kanaatindeyim. Tekrar ilginiz ve yanıtınız için teşekkür ederim. Önermiş olduğunuz alternatif çözümü mutlaka başka bir çalışmamda kullanacağımdan eminim. Saygılarımla.

Değerli site üyeleri sorumu yukarıdaki şekliyle "MESAJ - 1" değiştirdim. İlginiz ve yanıtlarınız için şimididen teşekkür ederim. Saygılarımla.

Geri