• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı sayfa içerisine, İkinci sayfayı getirme

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Merhaba,
Bir çalışmada baya bir sayfa mevcut. bu kalabalık lığı önlemek için, aynı çalışmadaki sayfaları tek bir sayfadan çağırıp işlemleri yapmak istiyorum. Yani aynı sayfada istediğim ikinci bir sayfayı açmak istiyorum.
Böyle bir şeyin olma imkanı varmıdır.

Merhaba,

Aynı sayfada başka bir sayfayı açamazsınız. Sayfalara köprü kurup tıkladığınızda direk o sayfaya gidebilirsiniz.

Merhaba, Korhan Bey,
Bilgi için teşekkür ederim. Peki şu söyleyeceğimin olma imkanı olabilir mi ?

Merhaba,
Çalışmada çok fazla sayıda sayfa olduğundan, isme göre sayfaya gitmek istiyorum. Bir Hücreye ya da oluşturabilecek bir kutuya sayfa adı yazılıp, o sayfada yapılacak işlemi yapmak istiyorum.
Bu yapılacak kutu hangi sayfada online işlem yapıyor isem bulunduğum sayfada olması gerekiyor. Yani Hareketli bir kutu denile bilinir.

Son düzenleme:
Merhaba, öncelikle ana sayfanıza belgedeki tüm sayfaların bir listesini ekleyip, bu listeye ayrı ayrı veya bu listenin veri doğrulama kaynağı olacağı bir hücreye KÖPRÜ uygulaması mümkün diye biliyorum, sitede örnekleri var. "Sayfa adlarını listeleme" diye arama yapmalısınız, ardından köprü olayına da bakabilirsiniz. Bunlar ana sayfanız için idi.
Diğer sayfaların birbirleriyle bağlantısı aynı yöntemle olabileceği gibi, her sayfada bir hücreye ANA SAYFA köprüsü ekleyip ana sayfa üzerinden gezinebilirsiniz.

Başka sayfaların belli hücrelerinin güncellenir durumda resim olarak görüntüsünü de ana sayfada görebilirsiniz. Yanılmıyorsam Image nesnesi diye bakarsanız örnekler olmalı.
Örnek dosya olmayınca ancak bu kadar fikir söyleyebiliyorum.
İyi günler.

Geri