• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

aynı olan abone nolarını aktar

ismailozkan4224

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
SLM.DEĞERLİ ARKADAŞLAR EKTEKİ DOSYADA
1-ONEMSIZ SAYFASINDA BİRDEN ÇOK MÜKERRER KAYIT VARDIR.MÜKERRER OLMASI BENİM İÇİN BİR SIKINTI TEŞKİL ETMEMEKTE FAKAT YAPILACAK İŞLEM İÇİN BİR SIKINTISI VARSA BİLMİYORUM.ESAS SAYFASINDA DA MÜKERRER KAYITLAR VARDIR .İŞLEM DE ZATEN BUNUN İÇİN GEREKLİ.
2-ONEMSIZ SAYFASINDAKİ ABONE NOLARI (C SÜTUNLARI) İLE ESAS SAYFASINDAKİ ABONE NOLARINI KARŞILAŞTIRACAĞIZ.BENZEYENLERİ ESAS SAYFASINDA BULACAĞIZ.
3-KARŞILAŞTIRMA SONRASINDA ESAS SAYFASINDAKİLERİ(AYNI ABONE NO OLANLARI KAÇ ADED İSE HEPSİNİ AYRI AYRI )SONUÇ SAYFASINA (A:Z )SATIR HALİNDE KOPYALAYACAK.
4-EĞER MÜMKÜNSE ESAS SAYFASINDAN ALINAN VERİLERİ SONUC SAYFASINA KOPYALARKEN ESAS SAYFASINDAKİ HANGİ SATIR NUMARASININ OLDUĞUNU A SÜTUNUNA YAZSIN.(TABİKİ O ZAMANDA ESAS(A:Z )Yİ SONUC(B:AA) YA KOPYALAYACAK.)
şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

dosyanız ekte....

sayın mustafa mutlu.öncelilkle vermiş olduğunuz emek için teşekkürler.ancak yapılan dosyada makro mükerrerleri bulmamakta.esas sayfasındaki sarı renkli (c hücresinde ) bölüm mükerrer olmasına rağmen aktarım yapmamakta.ekte dosyayı ekledim.tşk.

Ekli dosyalar

sayın mustafa mutlu.öncelilkle vermiş olduğunuz emek için tekrar tekrar teşekkürler.ancak yapılan dosyada makro mükerrerleri bulmamakta.şöyleki ONEMSIZ sayfasındaki c sütununa 759 girilip ,esas sayfasındaki c sütununa da alt alta 3 ve ya 4 adet 759 girildiğinde mükerrerleri bulmamakta.yanlışım varsa özür dilerim ama denedim olmuyor.tşk.

Kardeş Konuyu tam anlamadığım için bir şey diyemiyorum.
Esas sayfasındaki C sütununu baz alarak ONEMSIZ sayfasından verileri çağırıyoruz.
eğer 759 Esas sayfasında var ise ONEMSIZ sayfasından ona ait verilerida çağırması lazım...

Sorunu açıklarken örnek verirseniz daha iyi anlaşılır.

Geri