Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı numaraya sahip dataları hizalama hk yardımm...
Öncelikle ilginiz için teşşekkür ederim fakat isteğim farklı.. Alınacaklar kısmındaki numaraların işyeri numaraları ile aynı olanların yanyana gelmesini istemekteyim. mümkünmüdür?
inanın dosyanızdan ne istediğinizi anlıyamadım..dosyanızda yukarıdaki verileri aşağıdaki gibi hizalamak demişsiniz , sıralama yaparken "esra ticaret" in alınacaklar kodu aşağıdaki ile tutmuyo.."engin bakkal" ın alınacaklar kodu yok oluyo.."0546-yalvaç" ın kodu yokken diğerlerinin kodlarından birini alıyoç..nasıl bir sıralama onu çözemedim..
Kusura bakmayın şuan ne yapmak istediğimi anlatan çalışır bir dosya ekledim veri al butonuna basınca çalışma şekli anlaşılacaktır.. Bu kez daha net bir şekilde anlatmaya çalıştım.. Saygılar,
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.