• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı nitelikteki verilerin alt alta kaydedilmesi

Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Arkadaşlar merhaba; inş. derdimi anlatabilirim. Arkadaşlar ben bir user form oluşturmak istiyorum, oluşturmakta bi sorunum yok ama, diyelim ki X mahallesi
1. sokakta oturan Ali XXX adlı kişi ile ilgili yeni bir kayıt tarihi oluşturduğumda sistem otomatik oarak X mahallesi 1. sokak Ali XXX' in altına bir satır açsın ve kaydı
oraya yapsın bununla beraber 2. kaydın anlaşılabilmesi için benim belirlediğim bir renge boyasın satırı. 3. kayıt olduğunda mesala, otomatik 2. sinin altına bi satır açsın onuda oraya kaydetsin bu sefer rengi benim belirleyeceğim farklı bir renk olsun.
Birde X mahallesi 1. sokakta oturan ama daha önce kaydı oluşturulmayan yeni bir mahalle sakinini kaydettiğimde sistem hemen X mahallesi 1. sokak son kayıtlı olan
kişinin altına yeni bir satır açsın onuda X mahallesi 1. sokakta oturan mahalle sakini olarak kaydetsin.
Tabi bunlar diğer mahalleler içinde geçerli aynı sorular.userformda kaydet butonuna yazacağım kodlar nasıl olmalı bir örnek verilse ben gerisini hallederim. yardımcı olursanız çok sevinirim. örnek dosya ektedir.

Ekli dosyalar

• ek.xlsx
    ek.xlsx
    11.7 KB · Görüntüleme: 11
yardım edebilecek kimse yok mu acaba, yada ben anlatamadım mı arkadaşlar

yaa bi ton insan konuya bakmış bi allahın kuluda bişey yazmamış. ya bari biri, kardeş senin bu dediğin olur yada olmaz desin ona göre hareket edelim, yok mu bu işi bilen biri bee

Geri