• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı Kişiye Ait Ödemeleri Listelemek

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
benim bir sorunum var.yardımcı olursanız sevinirim.bende bi excel var.2 sayfadan oluşuyor.1.sayfa sorgu sayfası ikinci sayfa bilgi sayfası.birinci sayfaya kişinin sicilini yazdığımda ikinci sayfadaki yapılan ödemeleri listelemek istiyorum.

Merhaba,

Lütfen örnek dosya ekleyerek ne yapmak istediğinizi açıklayın. Hatta dosyanızın içine bir örnek uygulamada ekleyin ki yardım almanız hızlansın.

Merhaba,
A7 Hücresine yazın, aşağı ve yana çekerek kopyalayınız.
Kod:
=EĞER(SATIRSAY(A$6:A6)>EĞERSAY(Sayfa2!$A$2:$A$1000;$A$2);"";İNDİS(Sayfa2!D$2:D$1000;KÜÇÜK(EĞER((Sayfa2!$A$2:$A$1000=$A$2);SATIR(Sayfa2!$A$2:$A$1000)-SATIR(Sayfa2!$A$2)+1);SATIRSAY(A$6:A6))))
Formül DİZİ formülüdür.
Dizi formülü: Formül hücreye girildikten sonra enter tuşuna basmadan Ctrl+Shift+Enter tuş kombinasyonu ile aktif olmaktadır.
Formülün başında ve sonunda { } bu işaretler çıkar.

formül tamamda hep ilk bilgiyi alıyor.aşağı doğru sürükledim hepsi aynı oluyor.bana liste yapacak

Hatanın sizde olduğunu düşünüyorum.
Önerim:
*Formülü DİZİ formülüne çevirdiğinizi kontrol ediniz.
* Hesaplamaların mauel mi yoksa otomatik mi oldğunu kontrol ediniz? Otomatik olması gerekli...

formülü dizi formülü yaptım.yoksa bilgiler gelmiyor zaten.

Hata aldığınız dosyayı ekler misiniz?

Orjinal dosyanız ile ilk eklediğiniz örnek arasında sizce fark yok mu?
Kod:
=EĞER(SATIRSAY(A$6:A6)>EĞERSAY('Yapılan Ödemeler'!$A$2:$A$1000;$A$2);"";İNDİS('Yapılan Ödemeler'!D$2:D$1000;KÜÇÜK(EĞER(('Yapılan Ödemeler'!$A$2:$A$1000=$A$2);SATIR('Yapılan Ödemeler'!$A$2:$A$1000)-SATIR('Yapılan Ödemeler'!$A$2)+1);SATIRSAY(A$6:A6))))

Verdiğin formülü dosyaya uyguladım oldu.tskkr ederim.ama yeni birini eklediğimde yine sadece ilk bilgiyi alıyor

Bir kaç deneme yaptım sorun yok.

tskkr bu yazdığınızı telaffuz edemedim. Anlamı nedir?

Özel mesajınıza istinaden,
Kod:
=EĞER(SATIRSAY(A$6:A6)>EĞERSAY('Yapılan Ödemeler'!$A$2:$A$10000;$A$2);"";İNDİS('Yapılan Ödemeler'!D$2:D$10000;KÜÇÜK(EĞER(('Yapılan Ödemeler'!$A$2:$A$10000=$A$2);SATIR('Yapılan Ödemeler'!$A$2:$A$10000)-SATIR('Yapılan Ödemeler'!$A$2)+1);SATIRSAY(A$6:A6))))

Geri