• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

aynı hücrede toplama

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Merhabalar,benim yapamadığım aynı hücreye yeni veri girdiğimde herdefasında toplamını yazmasıdır,mesela 2 değeri olan hücre üstüne tekrar 6 değeri girdiğimde 8 tekrar bir rakam eklediğimde mesela 4 yine toplamı 12 şeklinde devam etmesidir.Şimdiden teşekkürler

exel çalışma sayfalarında yazılanları otomatik olarak hafızaya almak.

eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim. bir sayfada çeşitli hüçrelere veriler girerek yazıcıdan çıktı alıyorum. bir tarih içeren bir de rakam içeren hüçrem var.
örneğin:
HAFİYE KARATAŞ 07 Mart 08 İSTANBUL 372733 13,54 YTL

HER BİLGİ AYRI HÜÇRELERDE...
HER HÜÇREYE GİRİLEN YENİ BİLGİDEN SONRA ESKİ BİLGİNİN SİLİNMEMESİNİ İSTİYORUM. HÜÇREYE GİRİŞ YAPTIĞIM ZAMAN ESKİ BİLGİLEREDE ULAŞMAM MÜMKÜN MÜ? BİRDE YTL İÇEREN HÜÇREYE GİRİLEN RAKAM NE OLURSA OLSUN 0,75 YKRŞ OTOMATİK OLARAK NASIL EKLENİR.

YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM...

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

aynı hucrede tolama

Merhabalar,benim yapamadığım aynı hücreye yeni veri girdiğimde herdefasında toplamını yazmasıdır,mesela 10 değeri olan hücre üstüne tekrar 6 değeri girdiğimde 16 tekrar bir rakam eklediğimde mesela 4 yine toplamı 20 şeklinde devam etmesidir.Şimdiden teşekkürler. sattlerdir ugrasıyorum

Merhaba,

#2 numaralı mesajımda verdiğim linke girip, linkteki #3 numaralı mesajdaki kodları dosyanıza uyarlarsanız istediğiniz olacaktır.

.

Geri