• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aynı girişleri bulmak

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZeNgen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
24 Ocak 2008
Mesajlar
51
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 turkce
Merhaba;

Forumda araştırdım fakat bir türlü bulamadım birde excel kullanmayı bilirim ama iş, makro ve formüllere gelince ustalarımdan biraz yardım almaya ihtiyaç duyuyorum.

Benim problemim 2 kişi aynı IP adresinden aynı gün içinde farklı saatlerde giriş yapmış ve ben bu girişlerin birbirine en yakın olan ve girilen saatlerini bulmak istiyorum aşağıda örnek bir dosya verdim ilgilenen olursa çok ama çok sevinicem çünkü ben bunları tek tek kontro ederek ayırarak yapıyorum.

şimdiden çok teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Cevap veren olmadı hala bir bilen yokmuydu.
 
uzmanım emeğiniz için teşekkür ederim ama ben IP saat ve isimleri ayırmaya çalışmıyorum ekte tekrar örneklendireyim.
 

Ekli dosyalar

Tamam en son çıkan sonucu incelerseniz, orada önce sizin girişleriniz onun yanında da diğer kişinin giriş bilgileri yer alıyor aradada bu iki giriş arasındaki süreyi veren sütun var ve bu girişler aynı gün içinde aynı ipden yapılan birbirine en yakın girişler. Yani her satırda o güne ait en yakın girişler var
 
Evet makroyu eklememişim ekleyip çalıştırdım ama bu seferde saatleri ve aradaki farkları 39824,76793 şeklinde vermeye başladı bunu Hücreleri Biçimlendir deyip düzelttim fakat bir başka taramada sonuç aynı oluyor bunu değiştire bilirmiyiz peki.
 
kodların en sonuna bu kodları da eklerseniz düzelir.
Kod:
    Range("K:K,O:O").Select
    Selection.NumberFormat = "dd/mm/yyyy hh:mm:ss"
    Columns("N:N").Select
    Selection.NumberFormat = "[$-F400]h:mm:ss AM/PM"
 
Evvvet şimdi gayet güzel oldu ellerinize sağlık diyorum uzmanım teşekkür ederim.
 
Son birşey daha sorucam hocam ben buna 3 ve 4. kişi daha ekleye bilirmiyim.
 
Bu haliyle olmaz, üzerinde çalışmak lazım. Ama arkadaşlar farklı çözümler bulabilir belki kişi sayısının arttırılabileceği.
 
Peki hocam emeğinize teşekkür ediyorum tekrar çok saolun.
 
Birşey değil. Elinizde üç kişilik bir örnek varsa onun üzerinde çalışıp belki bir çözüm bulabilirim.
 
Malesef yok hocam ilginize teşekkür ederim.
 
Geri
Üst