• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

AYNI FORMATTAKİ DOSYALARI TEK DOSYADA BİRLEŞTİRME

stier_22

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2016
Merhaba ,

Ekte yer alan örnek listemdeki verileri tek bir sayfada birleştirmek istiyorum. 15 adet dosyam var bunları tek sayfada birleştirebilir miyim formatlar aynı. Araştırdım ama benim formatıma uygun bir kod ya da tablo bulamadım. Değerli üstatların yardımını rica ederim.

Ekli dosyalar

Şöyle bir şey mümkün mü ? Klasör içerisinde bulunan farklı excel dosyaları bulunmaktadır. Sadece Sayfa1 de bulunan
TARIH TUTARTL SIRANO EVRAKNO FATURACK EVRAKTURU BIRIM STOKKODU DOVIZC
başlıklarının altında bulunan verileri Yükleme diye tek bir excel dosyasına aktarması mümkün mü ?
ilginize teşekkür ederim.

Not : Excel Dosyalarında bulunan Sayfa1 sayfasına veriler formül ile gelmektedir.

Birleştirmek istediğiniz dosyaların .xlsx olduğunu duşünüyorum.

ben bunu kendime göre xlsm yaptım veri çekebiliyorum ama sadece Sayfa1 deki verileri çekebilmem için ne yapmam lazım yada bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

ben bunu kendime göre xlsm yaptım veri çekebiliyorum ama sadece Sayfa1 deki verileri çekebilmem için ne yapmam lazım yada bana yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

Kodda bulunan Sheets("Data") geçen bölümleri Sheets("Sayfa1") olarak değiştirin. Yapamazsanız örnek bir dosya yüklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bende sorunsuz çalışıyor. Aktarmak istediğiniz 34 dosyanızdan 2 tanesini örnek olarak ekleyin kontrol edelim. İçeriklerine örnek bir şeyler de yazabilirsiniz.

Bende sorunsuz çalışıyor. Aktarmak istediğiniz 34 dosyanızdan 2 tanesini örnek olarak ekleyin kontrol edelim. İçeriklerine örnek bir şeyler de yazabilirsiniz.

Ektedir. Teşekkürler

Ekli dosyalar

5. mesajda bana gönderdiğiniz format A kolonundan başlıyor. Ancak diğer dosyalarınız B kolonundan başlıyor. keşke o zaman bir örnek dosya gönderseydiniz. Bu kadar mesaj kalabalığı olmazdı :)

Ekli dosyalar

Kusura bakmayınız lütfen, gözden kaçmış bu defa oldu elinize emeğinize sağlık çok teşekkürler :)

Geri