herkese merhaba!! değerli arkadaşlar akaryakıt alımı ile ilgili ekteki dosyamdada izahat yapmaya çalıştım.yinede kısaca izah etmeye çalışayım mayıs yada herhangi bir ayda aldığımız akaryakıt tutarları epdk fiyat bültenine göre değişmekte ör:10.05.2012 ile 11.05.2012 de 3,96 TL (zam farkı no 1) 13.05.2012 ile 15.05.2012 başka bir fiyat(zam farkı no 2,3,4,vs...)
yani zam farkları na göre bilgileri ;ay adı da dikkate alınarak sayfa 4 e aktarmak istiyorum.sayfa 4 yazıcı çıktısı alacağım tablo sayfa 3 ise bilgileri gireceğim veri tabanı gibi düşündüm.ilgi ve bilgisini esrigemeyip yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.tercihim formül marifeti ile çözüm getirilmesi olup makro ile de olabilir.
yani zam farkları na göre bilgileri ;ay adı da dikkate alınarak sayfa 4 e aktarmak istiyorum.sayfa 4 yazıcı çıktısı alacağım tablo sayfa 3 ise bilgileri gireceğim veri tabanı gibi düşündüm.ilgi ve bilgisini esrigemeyip yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.tercihim formül marifeti ile çözüm getirilmesi olup makro ile de olabilir.