• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

aynı anda 2 veya daha fazla değer aratmak

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
iyi akşamlar benim sorum a hücresinde "123 - 856 - 958" gibi bir değer var bunlar öğrenci numaraları ben bu öğrenci numaralarını aratarak b sütununa öğrencilerin adlarını yazdırmak istiyorum aralarında "-" işreti olacak şeilde yardımlarınız bekliyorum....

iyi akşamlar benim sorum a hücresinde "123 - 856 - 958" gibi bir değer var bunlar öğrenci numaraları ben bu öğrenci numaralarını aratarak b sütununa öğrencilerin adlarını yazdırmak istiyorum aralarında "-" işreti olacak şeilde yardımlarınız bekliyorum....
Merhaba.
Öğrenci adları "c" sütunundamı?

Merhaba.
Öğrenci adları "c" sütunundamı?

öğrenciler adında bi sayfa var hepsi a sütununda öğrenci numarası b sütünunda adı soyadı var. bende etüt sayfasında öğretmene öğrenci eklediğim zaman öğrencinin isminin istediğim sütuna gelmesini istiyorum .tek bi öğrenci olduğunda bunu düşeyarayla hallediyorum ama bazı etütlere 3 öğrenci birden yazıyoruz sorunum bu

yardımın için teşekkürler hocam fakat ben bunu kendi dosyama uyarlayamadım .. ben dosyayı gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Yukarıdaki dosyayı değiştirdim. İnceleyin.
modül de ki "26" yanlış olmuştu, "30" olacaktı; ilk değişeni indirmişseniz değiştiriniz.
Kod:
 Sub ara()
For x = 4 To [COLOR="Red"]30[/COLOR]
x = x + 1

Son düzenleme:
Yukarıdaki dosyayı değiştirdim. İnceleyin.
modül de ki "26" yanlış olmuştu, "30" olacaktı; ilk değişeni indirmişseniz değiştiriniz.
Kod:
 Sub ara()
For x = 4 To [COLOR="Red"]30[/COLOR]
x = x + 1
hocam tam istediğim gibi oldu teşşekkürler .. bir sorum daha olacak bunu buton ile değilde sayfaya veri girldiğinde bu komutu çalıştırma imkanı varmı?

Geri