• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Aylara Göre Toplam Veri Sayısı

RedStar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Dil Türkçe
Ekteki örnek dosyada Ana isimli sayfadaki tarih bölümündeki sadece ay olan rakamları alarak İstatistikler sayfasındaki ayın adının olduğu ilgili yere o ayın geçtiği satır sayısının toplamını nasıl yazdırabiliriz.
Kısaca 01.01.2014 tarihindeki Ocak ayına denk gelen 01 rakamının sayfada kaç defa geçtiğinin
toplamını istatistikler sayfasındaki ocak ayı bölümüne yazmasını istiyorum.
Örnekteki Ana isimli sayfada Ocak ayına ait mesela 220 tane veri var.220 rakamını istatistikler sayfasında Ocak ayı yazan bölüme yazsın.Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba Sayın RedStar iyi çalışmalar.
Ekli dosyayı denermisiniz.

Ekli dosyalar

Konuya olumlu veya olumsuz
Dönüş yapmanız.
Konuyu takip eden diğer site
sakinleri açısından faydalı olucaktır.

Sayın ZorBey_ cevabınız için teşekkür ederim.Bu yazmış olduğunuz topla.çarpım formulünün ofis 2010 daki karşılığını bulamadım.Çalışma ve örnek eklediğim dosya 2010 sizin eklediğiniz dosya 1997-2003 türünde.Kendim çözebilirmiyim diye beklediğimden cevabım gecikti.Çözemedim ilgilenecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Sayın RedStar,

Günaydın ve iyi pazarlar.

Sayın ZorBey'in eklediği dosyanın ilk açılışında pencerede "abuk subuk" karakterler çıktı; kapatıp ikinci kez açtığımda dosya düzgün açıldı.

Katkı veren Zorbey'e de teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• ToplaÇarpım_2014-05-11_08h11_15.jpg
    ToplaÇarpım_2014-05-11_08h11_15.jpg
    64.5 KB · Görüntüleme: 11
Sayın ZorBey_ teşekkürler kusura bakmayın gerek rahatsızlığım gereksede iş yoğunluğundan size teşekkür edememiştim elinize kolunuza sağlık.

Geri