• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

AutoSave ile Kaydedilmis Dosyada RunTime Error 91 vermesi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Home and Business / Ingilizce
Saatlerce ugrastigim emegimi maalesef... kaydetmemisim ve dosya aniden kapaninca bir umut AutoSave'e kostum. (Kendi kaydetmeyen aglamaz...)

AutoSave ile kurtarilan dosyalarimi acarken Run-Time Error 91 hatasi aliyorum. End dedigimde de icerige dair hicbirsey goruntuleyemiyorum. Bunu halen kurtarabilmenin bir yolu var midir? Yoksa recovered (kurtarilmis) dosyalarda birdaha bu hatayi almamam icin ne yapmam gerekir? (Dosya normalde calisirken hic bir sikintisi yoktu.)

Dosyayi ekliyorum. VBA sifresi Osmosis23 olur da kurtarilabilecek birseyi varsa diye...

Ekli dosyalar

Dosyanızın içinde vb kodlarınız ve sayfa isimleriniz duruyor. ama excel sayfaları yok bu sayfalarda verileriniz varmıydı peki.

Tabii ki vardi. Ustelik kodlarim makrolarim da sorunsuz bir sekilde calisiyorlardi. Ilk defa AutoSave'de boyle bir sorun yasiyorum. Dosyaya sifirdan basladim tekrardan, save yapa yapa ilerliyorum, bir sikinti yok herzamanki gibi.

Ilginc olan bu olay oldugunda acik olan diger excel sayfamdaki AutoRecover gayet guzel calisti. Nedense bu dosyada bu olayi yasadim.

Benim de başıma birkaçkere geldi maalesef bende verileri kurtaramadım. Benim size tavsiyem exceli kapatırken bir makro yazıp dosyanın yedeğini olduğu gibi başka bir yere düzenli olarak aldırmak. İyi çalışmalar size kolay gelsin.

Peki Excel hatali bir sekilde aniden kapansa dahi o anda devreden cikmayip dosyanin yedegini aldirabilecek bir kod yazilabilir mi ki?

Geri