Aşı + bebek izlem yardım

Excel Vers. ve Dili
libree office
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20.12.2022
maillerinize ekli dosya gönderiyorum. buradan nasıl yollayacağımı bulamadım.

hocam excel de bizim işimizde kullandğımız aşı günü ve bebek takip günlerini doğum gününe göre düzenledik. bunu yaptıktan sonra şunu fark ettik : çok çocuk olduğunda kontrol çok zor oluyor. sizden ricam şu : mesela 1 kasım ile 30 kasım arasında hangi çocukların aşı ve izlem tarihini süzüp bir başka sayfada gösterebilmek.
aşı ve izlem aralıklarındaki sayıları formülden tespit edebilirsiniz. size gönderdiğim her iki dosyadaki hesaplama tarihleri aynı formüldür. bunu yaparsanız çok memnun olurum. ücret isterseniz telefonlerımı mesajda olacaktır.

bunu yaparsanız bir tanede gebe izlem

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Sorunuzu pek açık bulmadım. İstenen nedir?

Excel Vers. ve Dili
libree office
20.12.2022
05325493555 05303487782 drsenolselcuk@gmail.com senolselcuk@msn.com

ekli dosyada ilk sayfada çocuk ismi ve doğum tarihi giriliyor. 2 .sayfada bu çocuğa ait aşı ve izlem günlerini görüyoruz. bunların resimleride ilişiktedir. sizden ricam bu şekilde mesela girilen 50 bebeğin aşı ve izlemlerin gelecek tarih aralıklarında mesela 1 kasım ile 30 kasım arasında aşısı ve izlemi bitecek çocukların gösterilmesidir. teşekkürler.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sorunuzu bende inceledim, fakat soruyla dosya yapıları aynı değil gibi. Ekli dosyada zaten tek bir isim var fakat siz isimlerin listelenmesini istemişsiniz. Eklemediğiniz dosya mı var?

Excel Vers. ve Dili
libree office
20.12.2022
Merhaba,

Sorunuzu bende inceledim, fakat soruyla dosya yapıları aynı değil gibi. Ekli dosyada zaten tek bir isim var fakat siz isimlerin listelenmesini istemişsiniz. Eklemediğiniz dosya mı var?
hocam siz değiştirebilirsiniz. mesela birinci çalışma sayfada veri girişi (bebeğin adı ve doğum tarihi) ikinci çalışma sayfasında bu bebeğe ait kişisel aşı izlem tarihleri çıksın( benim yaptığım formüllü sayfa), üçüncü sayfada ise toplam kaç bebek kaydı olabilir ( bunu yapamadım ben) dördüncü sayfada ise tarihe göre yapılması gereken işler görülsün(mesela 1 kasım 30 arasına aşısı ve izlemi yapılması gerekenler).

Excel Vers. ve Dili
türkce
kullandığın sistem. cp türk,nbys vs zaten hangi bebeğin izlem ve aşı günlerini sana veriyor. planda hangi bebeğin aşısına kaç gün var hangi izleme kaç gün var ister mahalle mahalle ister bebbek bek veriyor. niçin bunu kullanıyorsun anlamadım. bu arada ben sağlık memuruyum. niçin kullanacağını söylersen yardımcı olurum. senin kullandığın sistem bunları vermiyormu. hangi proğramı kullanıyorsun aile hekimliğinde

Excel Vers. ve Dili
türkce
şenol bey incele bakalım işine yarayacakmı sorun olursa söylersin. kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
türkce
şenol bey ekli dosyayı bir incele bakalım umarım işine yarar

Ekli dosyalar