• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

artan sayıyla çıktı almak

Excel Vers. ve Dili
2007 TURKCE
arkadaşlar merhaba,

bir nevi etiket baskısı yapmak istiyorum. excelde bir sayfa olusturacağım ama yazdır dediğimde belirleyeceğim numara otomatik artarak istediğim sayıda etiket basacak. bu şekil birşey mümkün müdür?

Takip Numarası: 12E10000 yazıcam ornegın 10 adet bastıracam ama her baskıda 10001-10002-----10009 dıye cıktı verecek.

şimdiden teşekkürler

hocam teşekkürler. denedim çalışıyor ama birde nasıl yaptığını açıklayabilir misin? ayrıca ekte resimde istediğim etiket şekli var. şu ana kadar elle değiştirip yazıyordum. uzun zaman alıyordu. senin bu küçük programı buna bağlayabilir miyim?

her sayfada seri no lar değişecek. soldaki ve sağdakiler.

teşekkürler

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    77.3 KB · Görüntüleme: 17
Gördüğüm kadarı ile ayrı bir etiket programı kullanıyorsunuz. Bunu excelde basarsanız olabilir diye düşünüyorum yok sa bu programla ilişkilendirmek zor gözüküyor. Örnek bir dosya eklerseniz yardımcı olmaya çalışılım. Nasıl yaptığıma gelince biraz macro bilmek gerekiyor aslında bende çok iyi değilim macrolar konusunda kendime yetecek kadar. Forumda bu konuda uzman arkadaşlarımız var. Forum da da Excel İçin Örnek Uygulamalar bölümünden faydalanabilirsiniz

hocam ben programlar arası etkileşim istemiyorum. sadece yapacağım etiketin yapısını göstermek için resmi koydum. sizin yolladığınız örneğe göre düzenledim ama hatırlarsan 12E 1000 şeklinde iki ayrı hücrede yazarak ancak seri oluşturabiliyoruz. harf olunca çalışmıyor. baskıda 12E ile 1000 arasında 1 karaktere yakın boşluk kalıyor. bunu nasıl engelleyebiliriz?

ekte aldığım çıktının bir resmi mevcut.

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    7.8 KB · Görüntüleme: 5
arkadaşlar merhaba,

bir nevi etiket baskısı yapmak istiyorum. excelde bir sayfa olusturacağım ama yazdır dediğimde belirleyeceğim numara otomatik artarak istediğim sayıda etiket basacak. bu şekil birşey mümkün müdür?

Takip Numarası: 12E10000 yazıcam ornegın 10 adet bastıracam ama her baskıda 10001-10002-----10009 dıye cıktı verecek.

şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Ekli dosyada başlangıç ve bitiş numaranızı giriniz ve butona basınız.
Güle güle kullanın.

İyi akşamlar.

Ekli dosyalar

Ahmet hocam, kodlar benim de çok işime yaradı.
Önce model model çıktıları alıp sonra üstlerine tekrar numara yazdırıyordum. Her yüklemede yaklaşık 1400 sayfayı 2800 sayfa olarak yazdırmak durumundaydım. Zaman ve enerji kaybım yarıya düştü sayenizde.

Geri