• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Arşiv sayfasına veri aktarmak

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 Türkçe
UserForm üzerinde Arşive ekle dediğimizde 6. satırdan Form üzerindeki "sontarih" hücresine yazılan tarih satırına kadar olan kısmı Arşiv sayfasına eklemek istiyorum.
Arşiv sayfasının ilk boş satırından başlayarak her defasında 6. satırdan son tarih satırına kadar aktarmak istiyorum.
Bu konuda Forum üzerindeki çeşitli kodları denedim, ama rapor alma şeklinde olduğundan olmadı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla

Ekli dosyalar

Merhaba; S
Sayın Systran ilginize çok teşekkür ederim, Herhalde ben tam anlatamadım, Arşiv sayfasına aktarırırken her defasında en son aktarma yaptığı son satırın altından başlayarak aktarmasını istiyorum, Çünkü tarihler ve çalışma sistemleri kısa aralıklarla değişmekte. Programımda Değişikliği yapmadan önce mevcut durumu Arşiv sayfasına aktarıp daha sonra değikliği yapmak istiyorum. Tekrar ilgilenebilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla

ARŞİVE EKLENENLERİ ÇİZELGE SAYFASINDAN DA KALDIRABİLİRMİSİNİZ

Sayın Systran,
İlginize çok teşekkür ederim. Kodlarınızı esas programıma uyguladım, bir iki ufak değişiklik yapıp çalıştıracağım.
Arşive eklenenleri ana sayfadan kaldırmaya gerek yok, çünkü esas programda Çizelge sayfasında yapılacak değişiklikten önce mevcut durumu arşive aktarmak istiyorum, daha sonra kod ile yeni çalışma sistemi çizelge sayfasına yeni sistem sıralanmakta.

Üstatlar zaten cevap yazmışlar ama bu da alternatif olarak kenarda dursun. Arşive aktarılan verilerin silinmesini isterseniz Module1'deki 'Range(Cells(aa, 2), Cells(bb, 13)).EntireRow.Delete ifadesinin başındaki ' işaretini kaldırmanız yeterli olacaktır.

Geri