- Excel Vers. ve Dili
- 2007
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
---Derdimi bir türlü anlatamadım kimseye istediğim anlık kur benim belirlediğim bir bedele geldiğinde (yükseldiğinde veya düştügünde )ayrı bir sesli uyarı vermesiForuma hoşgeldiniz.
Öncelikle; konu başlığınızı sorunuza uygun şekilde değiştiriniz.
Excel dosyanızda istediğinizin hangi hücrelerde ve hangi şartlarda gösterileceği anlaşılmıyor.
Daha hızlı ve doğru cevap alabilmek için lütfen DOĞRU bir excel dosyası ekleyip, açıklamanızı dosya üzerinde yapınız.
Önceki açtığınız konu, bu eksiklik nedeniyle kapanmıştı.Aynı durumla karşılaşmamak için lütfen bu açıklamayı dikkate alınız.
---yok abi 40 sayısı geçerli değil gelen veriler anlık geliyor benim belirlediğim dolar kuruna yakın bir rakamı üstüne çıktığında veya düştügünde ayrı sesle uyarı yapması anlık veri 1 dk içinde geliyor her geçtiğinde veri güncellediğinde çalması düşükken farklı bir ses çıktığında faklı bir sesSayın kardelen79,
Anlık veriler bu sayfaya elle mi giriliyor, başka bir sayfadan otomatik mi geliyor?
E sütunundaki değerlere bakarsak;
Exceldeki Örneğinizde E hücresinde 40 sayısı var, Dolar Alışı C hücresinde 4,6851 gözüküyor, bu rakkam 40 ı geçince mi ALARM SESLİ mesaj verecek?
40 rakamına ulaşmadığı her saniye başka bir sesle mi ALARM verecek?
Açıklamanızı bu doğrultuda yaparsanız , mutlaka size yardımcı olmaya çalışılacaktır.
---Derdimi bir türlü anlatamadım kimseye istediğim anlık kur benim belirlediğim bir bedele geldiğinde (yükseldiğinde veya düştügünde )ayrı bir sesli uyarı vermesi
---- C Hücresindeki rakamlar alış anlık veri D hücresindekiler ise satış anlık veri olarak geliyor E Hücresine belirlediğim dolar alış rakamı benim yazdığımdan aşagıya düştügün sesli bir uyarı yine aynı E hücresine benim yazdığım satış bedeli E hücresini geçtiğinde ise farklı bir sesli uyarı yapmasını istiyorum---yok abi 40 sayısı geçerli değil gelen veriler anlık geliyor benim belirlediğim dolar kuruna yakın bir rakamı üstüne çıktığında veya düştügünde ayrı sesle uyarı yapması anlık veri 1 dk içinde geliyor her geçtiğinde veri güncellediğinde çalması düşükken farklı bir ses çıktığında faklı bir ses
abi şuna tekrar bakabilir misin