• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Arayan Telefon Numarasını Görme - Caller ID

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akd

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba arkadaşlar,
Geçmişte bir carihesabıma eklemek için telefonla arayan kişinin ismini userformda görmek için bir arayış içine girdim, malesef bir türlü sonuç elde edemedim, netten bulduğum 1 prğ'mı buraya ekliyorum, ilgili arkadaş bayaa bir uğraşıp yapmış, malesef ben çalıştıramadım, dahası artık o eski modemler kulanılmıyor biliyorsunuz, yeni ADSL modemler için böyle bir uygulama yapılabilirmi?
İyi çalışmalar...

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar,
Geçmişte bir carihesabıma eklemek için telefonla arayan kişinin ismini userformda görmek için bir arayış içine girdim, malesef bir türlü sonuç elde edemedim, netten bulduğum 1 prğ'mı buraya ekliyorum, ilgili arkadaş bayaa bir uğraşıp yapmış, malesef ben çalıştıramadım, dahası artık o eski modemler kulanılmıyor biliyorsunuz, yeni ADSL modemler için böyle bir uygulama yapılabilirmi?
İyi çalışmalar...
Program problem veriyor çalışmıyor. c"ompile error can't find the project or library" mesajı

Bugünlerde bende bununla uğraşıyorum.İsabet oldu. :)

Benim bulduğum kodlarda çalışmadı.Sanırım atladığımız bir nokta var.

Fakat Userform üzerinden herhangi bir telefon numarasını aramasını başardım.Denemelere devam ediyorum....

ADSL modemin telefon sinyalleri farklı olduğu için ile bu iş için uygun değilmiş.

Eski tip Clip özellikli Dial-Up Modem ile yapılıyor.Genelde bu tür modemlerin model uzantıları V.90..v92 gibi oluyor.

Peki siz denemelerinizde cep telefonu mu kullanıyorsunuz?

Malesef arkadaşlar, bende hiç sonuç alamadım,
bu kodlar Dial-Up Modem ile çalışıyormuş, ama ben çalıştıramadım,
recep bey sizin denemelerin sonuclarını bekliyoruz.

Geri