• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Arama Proğramı

Sn. Ercumental

buyrun ekte programınız. ÜCRET istemiyorum. Free herkesin kullanımına açık. Diğer formdaşlar da faydalanabilir. Ortaya çıkmış olan tartışmanın bu seviye gelmesinden dolayı eğer benim olumsuz bir katkım varsa herkesten özür dilerim.
Hakkınızı helal ediniz.

Programı kullanırken dikkat edilecek hususlar:
• program VBNET tabanlı olduğu için Netframework güncellemelerinin tam olması gerekmektedir. Bakınız Netframawork 3.5 SP1
• Veri tabanı olarak excel dosyanın birebir kendi kullanılmaktadır. Bu yüzden dosya adı, "sayfa1" adı vede sütun başlıklarının adı (aralardaki alt tireler dahil)
değiştirilmemelidir. Yoksa farklı aşamalarda hatalar alınabilir.
• Rar dosyasının içindeki hem exe hemde excel dosyası mutlaka aynı klasörün içinde omalıdır. Exeye buradan farklı noktalara kısayol oluşturularak çalıştırılmalıdır.
• Bu program 64bit makinelerde problem çıkarma olasılığı var. eğer hata alınırsa yönetici olarak çalıştırınız...
• Program şu hali ile Ham veriler excele önceden girilir veya girilmiş olan durumunda sonradan yapılan değişiklik,izleme ve raporlama özelliklerini barındırmaktadır. İlerleyen süreçte ilk kayıt (yeni kayıt) yapma işlemini de eklemeyi düşünüyorum. Ki bu olmazsa olmaz bir şey yoksa otomasyon işlevliği yarım kalmış, eksik olur.

Formdaşlardan gelen talepler doğrultusunda programı kendi işlerinde kullanmak için (çok fazla iş çıkarmayacak şekilde) düzenleyebilir veya geliştirebilirim.

Bu vesile ile herkesin KURBAN BAYRAMINI kutlar, sağlık ve sevgi dolu günler geçirmenizi dilerim.

Proğrmanızın tamda istenilen gibi Emeğinize sağlık. Yaşanan tatsızlıklarda sizin bir olumsuz bir katkınız yok, Şaban bey le alakalı bir durum değil tamamen benden kaynaklanıyor. Hepimiz insanız böyle tatsızlıklar olabilir Ben şahsım adına Herkezten özür dilerim.

Bir sorum olacak, bu proğram online olarak kullanılabilir mi? Bizim Ortak Klasörümüz var dosya paylaşımı yapılan (Ortak Ağ) bu dosyayı oraya attığımda değişiklikler diğer pc de görünmüyor. Bu sorunu çözmek mümkünmüdür acaba ?

Geri