• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Arama Motoru

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Selamlar arkadaşlar

Eklediğim dosyada arama adındaki sayfaya arama motoru yerleştirip diğer sayfalardan veri aratmak ve bulunan verileri arama sayfasında görüntülemek istiyorum.
Daha önce yapılmış örnekleri inceledim dosyaları açamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Edit: arkadaşlar siteden bulduğum bir örneği kendi çalışmama uyarlamaya çalıştım fakat ben tüm sayfaların genelince aratma yaptırmak istiyorum yeniden yüklüyorum çalışmayı yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
arama sayfasına diğer sayfalara kolayca gecebileceğin bir form yerleştirdim buda cazip olabilir diye düşündüm

çünkü diğer sayfalardan ne aratacağını anlayamadım yani hangi satırı veya sutunu

Ekli dosyalar

arama sayfasına diğer sayfalara kolayca gecebileceğin bir form yerleştirdim buda cazip olabilir diye düşündüm

çünkü diğer sayfalardan ne aratacağını anlayamadım yani hangi satırı veya sutunu

Selamlar Sayın Mustafa

Diğer sayfalardaki A ve B sütunlarında arama yaptırmak istiyorum yani A ve B sütunlarındaki Partes no ve OEM no kısımlarında aratma yaptırmak istiyorum

Teşekkürler yardımınız için.

Geri