Merhaba,
Basit bir sorum var - aslında nasılk yapıldığını hatırlayamadım
bu saatte lazım olunca sorma gereği duyuyorum. Vaktinizi aldığım için şimdiden kusura bakmayın, ilginize ve yardımlarınıza şimdiden teşekkür ediyorum.
A1, A3, A5, ... A49 hücrelerinde s1, s2 gibi değerler var. Burada şart, hücrelerin atlayarak gidecek olması. Bunun yanında B1, b3,.. hücrelerinde de sayı değerleri var.
Ben bunları D sütununa aşağıya doğru sıralı bir halde yazmak istiyorum. Aşağıya doğru sürükleyince sıralı bir şekilde istediğim verileri elde edemiyorum.
Veri sayısı çok olunca ister istemez teker teker eşleştirmek zor - yerine göre imkansız olabiliyor.
Yapmak istediğim dosyanın örneğini ekte gönderiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: Türün Türkçe / ingillizce olması veya versiyonu benim açımdan çokta önemli değil.
Ekli dosyayı görüntüle Kitap1.xls
Basit bir sorum var - aslında nasılk yapıldığını hatırlayamadım
A1, A3, A5, ... A49 hücrelerinde s1, s2 gibi değerler var. Burada şart, hücrelerin atlayarak gidecek olması. Bunun yanında B1, b3,.. hücrelerinde de sayı değerleri var.
Ben bunları D sütununa aşağıya doğru sıralı bir halde yazmak istiyorum. Aşağıya doğru sürükleyince sıralı bir şekilde istediğim verileri elde edemiyorum.
Veri sayısı çok olunca ister istemez teker teker eşleştirmek zor - yerine göre imkansız olabiliyor.
Yapmak istediğim dosyanın örneğini ekte gönderiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: Türün Türkçe / ingillizce olması veya versiyonu benim açımdan çokta önemli değil.
Ekli dosyayı görüntüle Kitap1.xls
Son düzenleme: