Araç yakıt takip çizelgesi

Excel Vers. ve Dili
2007
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Plak no seçimi yapıldıktan sonra sağ taraftaki tablonun ay formatına uygun olarak değişmesi

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 / excel 2010
Örnek olarak göndermiştim tabloyu eğer bu format uygunsa sizin istediğiniz şekilde mutlaka yapılır.

Örnek yapıp gün içerisinde eklerim iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
2007
Teşekkür ederim. Aslında döndermiş olduğunuz örnek sayfası benim başka bir çalışma sayfası oluşturmamda işime yaradı. Gönderdiğim formatta yapılabilirse çok sevinirim. Iyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 / excel 2010
Teşekkür ederim. Aslında döndermiş olduğunuz örnek sayfası benim başka bir çalışma sayfası oluşturmamda işime yaradı. Gönderdiğim formatta yapılabilirse çok sevinirim. Iyi çalışmalar.
Ek'te muygun hocanın farklı bir işlem yaptığı örnek'ten faydalanarak yapılmıştır.

Veri girişlerini 'VERİ' sayfasına yapınız.Rapor sayfasından B3 hücrenini boş bıraktığınızda tüm hareketleri, plaka seçtiğinizde sadece o plakaya ait hareketleri alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007
Teşekkür ederim.

Başka konularda görüşmek üzere

iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhabalar

göndermiş olduğunuz benzersiz sırala ve km hesabı excel sayfasında bazı değişiklikler yaptım fakat ekteki c2 hücresinde plakanın almış olduğu tl turarını tam olarak hesaplatamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum

iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 / excel 2010
Merhabalar

göndermiş olduğunuz benzersiz sırala ve km hesabı excel sayfasında bazı değişiklikler yaptım fakat ekteki c2 hücresinde plakanın almış olduğu tl turarını tam olarak hesaplatamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum

iyi çalışmalar
c2 hücresinden itibaren aşağıda ki formülü kopyalayınız.

=ETOPLA($G$2:$G$200;A3;$I$2:$I$200)

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007
Bu şekilde bende yapmıştım fakat bir türlü verileri getirmiyordu.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Iyikide aranıza katılmışım. Yardımlarınız sayesinde excel'imi iyice geliştiriyorum.

Excel Vers. ve Dili
microsoft ofis excel 2007
Merhaba.. Ben birkaç aracın aynı anda yakıt alımlarını takip etmek istiyorum.. Hangi tarihte ne kadar yakıt aldıkları ve bu yakıtla kaç km yaptıklarını gösteren bir tablo gerekli.. Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Slm arkjadaşllar
tablolarınızı inceledim hepsi şok güzel fakat bunların yanı sıra bi de stok takibi yapmak istiyorum ben nasıl bi şey yapılabıır

Excel Vers. ve Dili
2010
TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-04-2020
sildim

sildim.........

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23.11.2018