Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç Yakıt Listesi; Genel Tablodan özele veri çekememek
Genel isimli çalışma sayfasına gireceğim değerleri; araç plakalarının ismine verdikleri çalışma sayfalarındaki sutunlara aktaramıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim..
www.excel.web.tr ve siteye katkıda bulunarak bizim de öğrenmemize vesile olan tüm hocalarımız sağolsun.
Siteyle tanıştıktan sonra aslında Exceli hiç bilmediğimi anladım ve onların sayesinde bu yaştan sonra yeniden severek excel öğrenmeye başladım.
Bir de makroya başlasam...
Selamlar
Suat bey denedim. Sizin verdiğiniz excel sayfasında sorunsuz çalışıyor fakat ben onu başka yere uygularken sorun yaşadım. Çok iyi bilmemekle beraber sizin 2.formülünüzde { işareti görünürkne bende o görünmüyor. Yardıma devam ederseniz sevinirim.
Sayın turkishmannn
Formül çubuğu içinde iken formülünüzün sonuna gelip Ctrl+Shift+Enter tuşlarına aynı anda basarsanız formülün başına ve sonuna { işareti otomatik olarak gelir ve hesaplama doğru yapılır.
Selamlar
Rica ederim,bu tablonun birçok arkadaşımın işine yarayabileceği kanaatindeyim. Tabloya değişik ilaveler yapılması mümkün.Ayrıca tabloda tüm yakıt alımlarının tek bir sayfadan girilip,ilgili yakıt giderlerinin araç sayfalarına otomatik olarak geçmesi bencede çok pratik.Yeni araç sayfası eklerken de "sayfayı taşı ve kopyala" yaptıktan sonra sedece araç plakasını yazmanız yeterli oluyor.Burada asıl sorun araçların her yeni yakıt alımında depolarını sıfırlamadıkları için bir aracın km.de ne kadar yakıt harcadığını tam olarak bulmak maalesef mümkün olmuyor.Ama bu haliyle de ihtiyacı olan arkadaşlara ışık tutacaktır.
İyi Çalışmalar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.