• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Araç şase no yu sıfır yapma hatası

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Kolay gelsin
Askeriyedeki kadememiz için bir program yapmaya çalışıyorum takıldığım bir konu var.Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Programı açınca ana menüde bulunan araç tanımlamaya giriyoruz.Bu menünün amacı araç bilgilerini sisteme kaydetme.Burada sıkıntı araç şase ve motor no kaydetme ile ilgili Malum şase ve motor nolar harf ve sayılardan oluşur.Örneğn ASDFGGH6YJ567894 MOTOR NO İSE J567894 Bütün bilgileri girip kaydet dedikten sonra sistem çok güzel çalışıp gerekli yerlere gerekli bilgileri kaydediyor fakat sadece şase ve motor noda sıkıntı var.Kaydet dedikten sonra excel sayfasında şase ve motor no 0 olarak gözüküyor.Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim saygılar.

NOT: Araç plakasını yazıp bul dersek ve tekrar gerçek şase ve motor nosunu girip düzelt dersek excelde şase ve motor nolar yazdığımız gibi gidiyor.0 OLMUYOR

Ekli dosyalar

İlgili yerleri bu şekilde revize ediniz;
Kod:
S1.Cells(Satir, 7) = TextBox6.Value
S1.Cells(Satir, 8) = TextBox7.Value

Çok teşekkür ederim.Bütün gece hatayı aradım.

merhaba,
araç takip programını kendime uyarlamak istedim ama başarılı olamadım.
ekte uyarlama çabamı yolluyorum :S
34KJ1234 benim eklemek istediğim plaka. bilgiler istediğim gibi yerleşmişyor şablona sizde bir plaka girmeye deneyerek fark edebilirsiz.

sol üst köşede giriş olarak gösterdiğim kutucuğa buton ekleyip ana menü sayfasını açma şansımız var mıdır ?

sigorta bitiş tarihi ve muayene tarihin den 1 hafta önce dosya kapalı olsa dahi masaüstünde uyarı yazısı çıkarma şansımız var mıdır ? olabiliyorsa o tarihe kadar her gün uyarı :)

benim için fazlaca karışık umarım sizin için değildir.

şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

bu şablon ile ilgili bilgisi olan kimse yokmu yardım edebilecek.

Geri