• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Araç Kilometre Ve Yakıt Takip

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mami67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar bir programdan araç takibi yapıyorum ama partonum bunun yeterli olmadığını söyledi.daha detaylı nasıl hazırlanabilir bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen

merhaba arkadaşlar bir programdan araç takibi yapıyorum ama partonum bunun yeterli olmadığını söyledi.daha detaylı nasıl hazırlanabilir bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Merhaba,

Öncelikle foruma hoş geldiniz,

Örnek dosyanızı eklerseniz yardım almanız çabuk, sonuçları da doğru olur.

üstadım eklemeye çalıştım ama olmadı nasıl ekleneceği kosunda da bir fikrim yok

bu gönderdiğim bahsettiğim araç takip listesi dediğim gibi patrona yetersiz gelmiş ve hatta badana fırçada yedik bu daha nasıl geliştire bilirim.örneğin;
mesai grş çkş
günlük ayrıntılı km
mesai dışı kullanım
gibi ayrıntılar eklememiz gerekiyor.işin içinden çıkamadım yardım rica ediyorum dostla

Ekli dosyalar

mazot takip tablosu

arkadaşalar dosyadaki mevcut kullandığım dosyada..herşeyi manuel giriyorum..urserfor ekleme istiyorum ama onuda beceremedim..rica etsem yardımcı olurmusunuz...

Ekli dosyalar

dostlarım ricamdır yardımcı olsanı...ricamdır..en azından urserform nasıl koyacağımı gösterseniz

iyi günler bu programı indiremiyorum ayrıca mami67 arkadaşımızın istediği gibi bir düzenleme yapabildinizmi o şekil olarak paylaşırsanız çok sevinirim tşkler

Kamyon ve İş Makinalarının arızalarını kullandıkları parçaları bakım saati ve Trafik ve Fenni muayene vizelerini belirten bir tablo yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,

Önceki dosya/dosyalar sitede mevcut değil,

29 numaralı mesaj ekinde bir dosya var, belki size faydalı olur,

Şayet dosya yetersiz geliyor ise, örneklenmiş, verileri ve sonuçları elle girilmiş bir dosya eklemenizi öneririm.

1Al2Ver yardım

merhaba dosyayı buraya ekledim araç YAKIT TAKİP yapmak istiyorum ama bir türlü formülleri düzeltemiyorum ben dokundukça bozuluyor...

Ekli dosyalar

merhaba dosyayı buraya ekledim araç YAKIT TAKİP yapmak istiyorum ama bir türlü formülleri düzeltemiyorum ben dokundukça bozuluyor...

Merhaba,

Dosyanızda bir açıklama yok,

Nerelere dokununca bozuluyor, düzeltmeye çalıştığınız sütunlar, satırlar hangileridir ? Açık ve net yazarsanız çözüm buluna bilir.

...

J den N ye olan sütunlara verilerin otomatik gelmesi gerekiyor ama yok K sütunundaki formüllere dokunduğumda bozuluyor ; J sütununa filomuzdaki bütün plakaları eklemem mi gerekiyor acaba.

J den N ye olan sütunlara verilerin otomatik gelmesi gerekiyor ama yok K sütunundaki formüllere dokunduğumda bozuluyor ; J sütununa filomuzdaki bütün plakaları eklemem mi gerekiyor acaba.

Merhaba,

J2:J18 arasına plakalarınızı girin,

K2'ye ; =EĞER(J2="";"";MAK(EĞER(($A$2:$A$200=J2);$G$2:$G$200))) formülünü girip Crtl+Shift+Enter tuşlarına birlikte basın (Dizi Formül)

Formül {=EĞER(J2="";"";MAK(EĞER(($A$2:$A$200=J2);$G$2:$G$200)))} şeklini alacaktır,

Sonrasında K2'yi fare ile K18'e kadar çekerek kopyalayın.

Kolay gelsin.

...

çok saol ya şimdi düzel ancak bir şey daha var o da tutar bölümü yerine aracın günlük servislerini yazabileceğim birşey koyabilirmiyiz en azında hepsini tek bir excel sayfasından yapmış oluruz zaten tutar bizim hiçbir işimize yaramıyor ben oraları otomatik gizle yapıyorum...

ARAÇ ve KM TAKİP.rar (90.9 KB, 154 Görüntülenme)
dosyada hatta var inmiyor bana acil lazım yardımcı olursanız sevinirim

Geri