- Excel Vers. ve Dili
- 2003 Türkçe
Ergün bey bravo tek kelime ile mükemmel olmuş benim işimle pek alakalı değil ama içinde vaydanılancak bilgi çok elinize sağlık
Teşekkür ederim sayın pimking.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Ergün bey bravo tek kelime ile mükemmel olmuş benim işimle pek alakalı değil ama içinde vaydanılancak bilgi çok elinize sağlık
O ne demek?
Ergün bey çok güzel ve örnek bir çalışma olmuş bizler kullanmasak da kodlardan bilgiler edine biliyoruz bunun için size teşekkür ederim ama geliştirilmesi ve bize yol göstermesi amacıyla soruyorum misal araç sorgulama sayfasında üstte tarih yazısına tıklandığında tarihleri sıraya koyması, yada konuya tıklandığında konuları sıraya dizmesi kullanıcı açısından kolaylık olabilir ikinci bir husus ise araç sorgulama sayfasında ekranı simge durumunda küçültemiyoruz bence oda olsa daha güzel olabilirdi diye düşünüyorum ama bu haliyle de çok çok güzel olmuş tekrardan ellerinize sağlık
Çok derli toplu bir çalışma, Neredeyse her koda yazılmış açıklamalar bizle için büyük kaynak.
Teşekkür ederim. Ergün bey
merhaba
ergün güler bey hazırlanmış olan dosyanın son halini tekrar eklermisiniz?
hazırladığınız dosyayı açtığımda kodalrdaki hatadan dolayı ya da makro aktifleştirmedeki bir hatadan dolayı (ki diğerkonulardaki makroları hiç problem olmadan açabiliyorum) hata veriyor.!
Son hali ekli zaten. 5. mesaja bakınız.
Hata sizdeki mevcut excel'den kaynaklanıyor.
Kod sayfasında iken, "Tools"dan "References" kısmına geliniz. Burada "MISSING..." yazan yer var mı yok mu? buna bakınız.
Sonra forumda, ilgili problem ile ilgili araştırma yapınız.
bu makinede kullanılabilir olmadığı için bir nesne yüklenemedi böyle bir uyarı alıyorum ne için olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz
Ergün bey merhaba
Sıhhattesinizdir inşallah.
Programa devam edebilecek misiniz? Eksikleri tamamlama imkanımız olacak mı?
İyi Çalışmalar