Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temat 1100 ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Ben tam anlatamadım. Evet o rakamı veriyor ancak tabloda belirttiğim rakam günlük olarak değişiyor olacak yani bu rakam örneğin 15 olduğunda tabloda negatif değerler oluyor. Yani diyelim bugün dün toplamda 175 kişi var ise yarın 15 kişi olabiliyor. Diğer gün 33 mesela. Bu değişken durumlara göre bu üç değer yani 45,27 ve 16 kişilik araçlarda dağılım olmalı. Bunu nasıl formüle edebileceğim konusunda bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.