DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
=eğer(ve('Rehber Programı'!='sayfa1'!Text;Combo=text);"Hundai";"renault"))
Arkadaşlar Net tutarı 562,00 TL olan rakamı brütünü bulmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
% 15 gelir vergisi ve binde 6,6 damga vergisi kesecek kalan rakam 562,00 TL olacak yardımcı olurmusunuz.
verdiğiniz net rakam 16 yaşından küçük bir kişinin ücreti midir?
Örnek olarak verdiğim rakam 16 yaşından büyük
01.01.2012 - 30.06.2012 arasında asgari ücret 886,50 tl netide 634,64 tldir + Asgari geçim indirimi olacaktır.
pratik bir yol
=net ücret / 0,7159
=brüt ücret olacaktır
Arkadaşlar Excel sayfamda D1 Hücresine formül yazmadan vb' de A1 ile B1 Hücresini toplayıp D1 Hücresine yazdırabilirmiyim.
. . .
Kod:Sub kod_bir() [d1] = [a1] + [b1] End Sub
. . .
Botun ekleme yapmak istemiyorum. A1 ve b1 hücresine yazdığımda direk toplama yapsın
. . .
Kod:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) On Error Resume Next If Intersect(Target, [a1:b1]) Is Nothing Then Exit Sub [d1] = [a1] + [b1] End Sub
. . .
Yardımlarınız için tşk ederim. E1 Hücresi 100 ise A1+B1 Toplasın eğer E1 Hücresi 200 ise A2+B2 toplama yapmasını istiyorum nasıl yapabilirim.
. . .
Merhaba. Üzgünüm yardımcı olamayacağım.
Sorunuzla, bilen arkadaşlar ilgilenecektir.
. . .
Arkadaşlar User Form1 üzerine birtane textbook ve bir tane butun var. text kutucuğuna yazmış olduğum isimden sayfa1 deki şablonun aynısını text kutucuğundan ki isimle açmasını istiyorum nasıl yapabilirim
Sitede bu konuda onlarca örnek ve kod mevcuttur. Aramanızı öneririm...
Bu arada Gümüşhane'ye, özellikle de Kelkit'e selamlar.![]()
Bulamadığımdan yazdım Murat Bey
Peki Musa Bey,
Şu kodları bir deneyiniz;Kod:[SIZE="2"][FONT="Trebuchet MS"]Private Sub CommandButton1_Click() Dim i As Integer If TextBox1.Value = "" Then MsgBox "Sayfa Adını Yazmadınız.." Exit Sub End If [B]Not[/B]: Sayfa ismini kendinize göre düzeltiniz...[/FONT][/QUOTE] [QUOTE="musaagac, post: 625449"]Göstermedi Sayfa sekmelerini Listbox ta[/QUOTE] [QUOTE="Murat OSMA, post: 625451"][FONT="Trebuchet MS"]Göstermesi gerek. Kodları nasıl ve nerede kullandınız ?[/FONT][/QUOTE] [QUOTE="musaagac, post: 625453"]Tmm gösterdi Sağolun tşk. Ederim. Şimdi Listbox listesinde ilgilinin Üstüne geldiğimde onun sekmesi açılsın. Yani seçtiğimde onun sekmesine User Form üzerinde bir kaç yere veri kayıt yapacağım[/QUOTE] [QUOTE="musaagac, post: 625459"]Cevap yok mu arkadaşlar[/QUOTE] [QUOTE="Murat OSMA, post: 625465"][FONT="Trebuchet MS"]Bugünün Pazar olduğunu hatırlatırım... Mâlûm, herkes evinde bilgisayar başında değil... Bu kodu deneyiniz...[/FONT] [CODE][SIZE="2"][FONT="Trebuchet MS"]Private Sub ListBox1_Click() Sheets(ListBox1.Value).Select End Sub[/FONT][/SIZE]
Buda Son isteğim ListBox'un Üst Kısmına TextBox kutucuğu koydum orada ListBox listesinin içindeki bilgilerin kısada bulmak istiyorum mesala
ListBox Listesi Çok uzun ben bunun içinde Textbox a M yazdığımda M ile başlayanları göstersin
[B' Alıntı:Murat OSMA;625486]Şimdiye kadar verdiğim cevaplara bir teşekkür bile etmediniz.
Lütfen son isteğiniz için sitede arama yapınız; "textbox ile listboxta arama" yazabilirsiniz.
Bulamazsanız google'da "textbox ile listboxta arama" yazıp arayın, cevabını mutlaka bulacaksınız...
İyi akşamlar. [/B]
Bilgileriniz için tşk ederim. aslında en sonunda edecektim. bittiğinde. Size sormadan önce formda arama yapıyorum bulamadığımdan dolayı soruyorum. Ayrıca Açtığım sayfayı nasıl sileceğim.
DENEME3 Çalışma sayfasındaki veriyi Yeni Excel DENEME4 çalışmasındaki Sayfa2 deki C sutununa aktarmak istiyorum
bu sorunuz için lütfen tıklayın buradaki örnekler işinize yarar
Yardım eden yokmu
Yapamayız mı böyle birşey. Yapamaz isek çok işim var demektir.
Yok mu yardım eden. Acil lazım bana