• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ara bulda sütun sorunu

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Kelime girerek arama yaptırıyorum listboxa aktarabiliyorum. Ancak örneğin ahmet yazınca B sütunundaki ahmetleri listboxta gösteriyor. diyelim murat kelimesini arattırdığımızda hem B hem de I sütununda olduğu için listboxta 3 adet murat çıkması gerekirken 1 adet çıkıyor.

Ekli dosyalar

Sorun offset lerdenmiş onu çözdüm ancak yeni bir sorun oluştu. Örnek dosyada 4 tane murat var ama 3 tanesini buluyor.

Ayrıca veri girilecek son satır 40 olabilir.

Dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar

Hocam elinize, aklınıza sağlık çok güzel olmuş. Ek olarak diyelimki textboxa girilen birkaç harf sonucu listboxta birkaç seçenek sunuldu. Ben bunlardan birini seçtiğimde excel üzerinde de seçim yaptırabilir miyim?

Örnek olarak; Textboxa AHMET yazdım. Akabinde listboxa AHMET SELVİ ve AHMET GEYİK aktarıldı. Ben AHMET GEYİK 'i seçtiğimde Excel üzerinde de B8:G8 aralığını seçtirebilir miyiz. Yani listboxta hangisini seçersek excel üzerinde de onları seçsin istiyorum. Teşekkürler.

Hocam elinize, aklınıza sağlık çok güzel olmuş. Ek olarak diyelimki textboxa girilen birkaç harf sonucu listboxta birkaç seçenek sunuldu. Ben bunlardan birini seçtiğimde excel üzerinde de seçim yaptırabilir miyim?

Örnek olarak; Textboxa AHMET yazdım. Akabinde listboxa AHMET SELVİ ve AHMET GEYİK aktarıldı. Ben AHMET GEYİK 'i seçtiğimde Excel üzerinde de B8:G8 aralığını seçtirebilir miyiz. Yani listboxta hangisini seçersek excel üzerinde de onları seçsin istiyorum. Teşekkürler.

Dosyanız ektedir

Ekli dosyalar

Geri