• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ara-Bul ve Renklendir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sserhat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
excel 2019 tr
Merhaba,

Eğer daha önce bu konuda bir çözüm varsa affedin aradım ama bulamadım. Başka çözümler var ama istediğimi bir türlü bulamadım..

Elimde Sınıf Listem var...TC kimlik-Adı Soyadı-Sınıfı-No su-Giriş saati
Ve TC kimlik numaralarının QR kodlu hali var...Web kamerası bu tc leri okuyor listede TC varsa bulduğu zaman otomatik olarak satırı renklendirmek istiyorum...Burada olan öğrencilerin satırı yeşil olsun Olmayanlar kırmızı olsun...

Bulduğum satır renklendirme örneklerinde sürekli her aramada makroyu açmak gerekiyordu, Bu sistemde Makro açık olacak qr kodundan gelen tc düşünce arama otomatik olacak ve renklendirecek. Sonraki gelen tc de aynı hücreye düşüp o da bulunduğu satırı otomatik olarak renklendirmeye devam edecek...Bir nevi sınıf yoklamasını webcam ve TC kimlik no üzerinden yapmak istiyorum.
Böyle bir şey mümkün mü? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Elimde ekteki gibi bir dosya var...Bu dosyada userform sürekli kapanmadan 11 karakter olunca otomatik arayıp sonra tekrar alanı boş şekilde durabilir mi?

Kapanmak zorundaysa bile hemen aramayı gerçekleştirip tekrar açık ve boş vaziyette de kalabilir...

Ve mümkünse satır yeşil olduğu anda Giriş saatine de giriş yapılan saat yazabilir mi?
Yardım bekliyorum.Teşekkürler...

http://www.dosya.tc/server4/54go3g/SINIF_YOKLAMA.rar.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri