• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Anket Hazırlama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ugurdgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Merhabalar. Ben bir bilimsel çalışma için anket uygulaması yazırlamak istiyorum.Bu çalışmayı öğretmenlere mail grubu vasıtası ile ulşarak yapmak istiyorum. Sorum Şu:
sayfa 1 deki soruları işaretleyecekler. 1 den 6 yada kadar olacak şekilde.burda yazdıkları rakamlar sayfa 3 deki yere gelmesi lazım.Örneğin 1. soruya 3 yazmış, sayfa 3 tede 3 gelecek.

2. sorum:
sayfa 2 de bilgi formu var. bu form çalışma sayfası ilk açıldığında ayrı bir pencere olarak gelse burdan kendine uyan seçenekleri işaretlese ve verdiği cevaplar aynı ankette olduğu gibi sayfa 3 e uygun yerlere gelse acaba olurmu? ve mümkünce sayfa 3 e gelen cevaplar örneğin: erkek işaretlediğinde 2 bayan işsretlediğinde 2, Lisans işaretlediğinde 1 olsa ve böyle devam etse.....

Bu yapılabilirmi?

Son düzenleme:
Merhaba,
Sayfa 2'deki tablonuzu kendimce güzelleştirdim. Olaki siz değiştirmek isterseniz Kes-Yapıştır yöntemiyle yaptığınızda Sayfa 3 değişmez.
Güle güle kullanın.

ilgin için teşekkürler.peki bi sayfa 2 deki bilgileri açılan bir pencerede veri girişi şeklinde yapabilirmiyiz.örneğin ilk önce bir pencere açılsın kişisel bilgileri tıklaya tıklya gitsin tamam dedikten sonra ankete başlasın..olabilir mi?

Merhaba,
İstediğinizi yaptım.
2 numaralı dosyada tamam-devam mesajı yok.
3 numaralı dosyada listeden seçim ve her eksik seçimi uyarıyor, tamamlanınca , anket sayfasına yönlendiriyor.
Selamlar,

Son düzenleme:
ziya bey çok teşşükkür ederim.valla çok sevindim yardımınız için.bir yardım daha istesem.sayfa 2 ye yaptığınızı sayfa 1 içinde yapabilirmiyiz.cevanı sayfa 2 deki gibi seçiminiz şeklinde gelebilirmi?

Sizin mesajınızdan 10 dakika sonra 3 numaralı dosyayı ekledim, listeden seçme ve sonunda anket sayfasına yönlendirme istemiştiniz onu da ekledim.
Son mesajınızda istediğinizi size bıraktım.

Forum'un amacı isteyenlerin birşeyler öğrenmesine yönelik çalışma yapmak. Sayfa 1' i siz yapmaya çalışın, takıldığınız yerde yardım isteyin. (Doğrusu Sayfa 1 çok daha kolay)

Bu forumda her arkadaş elinden gelen yardımı mutlaka yapar.

yardımınız için teşekkürler.min olun eğer yapabilsem sizleri hiç rahatsız etmiyecem.ama daha acemi olduğum için ve tez çalışmamın son aşamasında olduğum için bunları yapmaya çalışırken kafam çok karıştı. işin içinden çıkamadım.ve hala çıkamıyorum.ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler...

Konu kesinlikle rahatsız edilmemek değil.
Sizin istediğinizi hazırladım bile , tek amacım bu vesile ile bir şeyler öğrenebileceğinizi görmeniz.
Ve nasıl yapacağınız anlatayım. (Emin olun yapmak, anlatmaktan daha kolay)
Sayfa 1'de herhangi bir yere alt alta
Seçiniz
1
2
3
4
5
6
yazınız.
Sayfa 1 (veya ben ANKET adını verdim) C4 hücresini seçin, sırasıyla,
Veri
Doğrulama
İzin Verilen kutucuğundan, "Liste" seçin,
Kaynak kutusu içine tıklayın ve listeniz ilk hücresinden son hücresine kadar kursörü sürükleyin. VE Tamam.
Şimdi bu hücrede liste açılacaktır.
Bu hücreyin Kopyala-Yapıştır'la aşağıdaki hücrelere kopyalayın.
İşlem tamam.
Yaptığınız çalışmayı görmek isterim.
Selamlar,

ziya bey yardımınız için teşekkür ederim.

Sn Ferhat Pazarçevirdi ve diğer yardım edenlere böyle davranmamalıydınız. Bence siz kaybettiniz.

Bilgi Tez Merkezi anket Hazırlama
www.bilgitezmerkezi.com/
Mobil uyumlu - Bilgi Tez Mezkezi Proje Danışmanlığı, Tez ve Ödev Hazırlama'da Kurumsal Uzman Çözümü. Yüksek Lisans & Bitirme ...

Geri