• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Anaokulu Kayıt Formu

Ben anaokulu kayıt formu oluşturmaya çalışıyorum bitane bilgi sayfası yaptım bir tanede kayıt sayfası ben kayıt sayfasına kayıtları yapıpı bilgi sayfasında tc kimlik yazdıgımda öğrencinin bilgileri ilgili yerlere gelecek bunu düşeyara formülüyle getiriyorum fakat ödeme planı kısmına bir öğrencinin birden çok ödeme girişi olacagı için tüm ödeme hareketlerini nasıl getirtecegimi bulamadım . yada daha farklı bi anaokulu tablosu önerebilirmisiniz.

Ekli dosyalar

Ben anaokulu kayıt formu oluşturmaya çalışıyorum bitane bilgi sayfası yaptım bir tanede kayıt sayfası ben kayıt sayfasına kayıtları yapıpı bilgi sayfasında tc kimlik yazdıgımda öğrencinin bilgileri ilgili yerlere gelecek bunu düşeyara formülüyle getiriyorum fakat ödeme planı kısmına bir öğrencinin birden çok ödeme girişi olacagı için tüm ödeme hareketlerini nasıl getirtecegimi bulamadım . yada daha farklı bi anaokulu tablosu önerebilirmisiniz.
Merhaba,

Ödeme tablosu kayıtları nerede tutuluyor?

öğrenci kayıt sayfasında tutalım yoksa ayrı biyerdemi tutayım onu bilemedim daha dogrusu kayıtların tutulacagı sayfayı tam oluşturamadım nasıl bi kayıt sayfası oluştursamda bilgi sayfasına kolayca verileri çeksek tam tasarlayamadım.

Merhaba;
Ekteki uygulamayı test edin ve her yönüyle deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

teşekkür ederim emekleriniz için,kurmuş oldugunuz formulleri inceliyorum anlamaya çalışıyorum ama zor gibi inş bizde öğreniriz birgün.

Ustam ödeme planı biraz karışık olmuş gibi burda amaç bir anaokuluna öğrenci kaydı yapılacak ve öğrencinin ödeyecegi okul tutarı 12 yada 10 eşit taksit yapılcak yani ödeme tablosunu yukarıdaki gönderdiğim forumdaki başlıklar olacak şekilde değişebilirmiyiz birde rapor sayfasındaki ödeme tablos-uda değişecek birde ödeme sayfasıda uygun olursa çok memnun olurum bu forumda harcama giderleri olmayacak sadece öğrencinin okul ücretinin ödenmesi şeklinde olacak. KISACASI istediğim ödeme planı tablosunu ekledim ona göre formülleyebılırmıyız.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba;
Aslında ilk tablo daha kapsamlı ve işlevsel idi. (ilk tablodaki servis vs... gibi özellikleri daha önce oluşturduğum anaokulu yada kreş tablosundan almıştım. Bu tür bir tablo kayıt ve takip için kullanılıyor) Ama kullanmak istediğiniz tablo tanımladınız tablo ise eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

ustam istediğim gibi olmuş eline sağlık fakat birkaç değişiklik daha yapabılırmıyız. ödeme sayfasına aynı ay içinde 2 yada sefer ödeme girişi yaptıgımda rapor sayfasında bir aya bir defa giriş kabul ediyor ve sadece bir ayı listeliyor çünkü belirtmiş oldugumuz taksit miktarını bir defada değilde aynı ay içinbde birkaç ödemeyle tamamlıyor. o yuzden bir aya birden fazla ödeme girişi yapabılelim ve rapordada bu nu listeleyebılelim. İKİNCİ KONU İSE RAPOR SAYFASINDA arama yaparken tc nodan yapıyorduk artık isimden yapmak istiyoruz bu şekilde ayarlayabılırseniz memnun oluruz. şimdiden verdiğiniz destek için tşk ederiz.

not: yukarıda bahsettiğim düzenlemeleri ekte gönderdiğim dosya yaparsanız memnun oluruz. saygılar

Ekli dosyalar

ustam ben indiriyorum gayet çalışıyor hasar falan yok ama neyse yeniden bu mesaja yüklüyorum. Hocam Eğer buda açılmazsa yukardaki mesajlardaki dosyalarda yapabılırsınız istediğimiz değişiklikleri. Saygılar

Ekli dosyalar

Merhaba;
Bu ek açıldı (yada benim evdeki pc de bir sorun oluştu)
Bu eke göre anladığım bir aya ait parçalı (birden fazla) ödeme olabiliyor ve siz bunların miktar ve tarihlerini görmek mi istiyorsunuz?
a) Mevcut rapor sayfasında ilgili aya ait bir ödeme miktar alanı ve bir tarih alanı var ödemeleriniz "300,100..." şeklindemi yazılacak dolayısıyla tarih kısmıda "01.07.2011,01.07.2011..." şeklinde olacak.
b) rapor sayfası yatay düzenlenerek 3 ödeme 3 tarih ve kalan şeklinde düzenlenecek
Hangisi?

Bu eke göre anladığım bir aya ait parçalı (birden fazla) ödeme olabiliyor ve siz bunların miktar ve tarihlerini görmek mi istiyorsunuz? evet rapor sayfasında bir ayda kaç ödeme olmuşsa miktar ve tarihlerinide görebilelim.

a) Mevcut rapor sayfasında ilgili aya ait bir ödeme miktar alanı ve bir tarih alanı var ödemeleriniz "300,100..." şeklindemi yazılacak dolayısıyla tarih kısmıda "01.07.2011,01.07.2011..." şeklinde olacak. burayı tam anlayamadım fakat rapor kısmında soldaki ödemem tarihi 01.07.2011 ise bu ayda en fazla 3 tane ödeme miktar ve tarihleriyle birlikte sağda ödenen sutununda gözüksün örnek bi 01.07.2011 de 500 ödemesi gerekiyomuş adam bunu parça parça 01.07.2011 de 200 ödenmiş 15.07.2011 de 200 ödenmiş 30.07.2011 de de 100 şeklinde gözüksün

b) rapor sayfası yatay düzenlenerek 3 ödeme 3 tarih ve kalan şeklinde düzenlenecek
Hangisi? evet yatayda olabılır.

son olarakta rapor sayfasında arama tc den değil isimden yapılsın.

hocam son olarakta allah senden razı olsun hakkını helal et.

Merhaba;
Sizden cevap gelene kadar ben birşey hazırlamıştım.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Ustam çok sağolasın şimdilik tam istediğimiz gibi oldu allah razı olsun . Ilerleyen gunlerde sorun çıkarsa yıne başını ağrıtırız . çok sağol

Kayıt Formu

Arkadaşlar selamlar
muygun ve topal52 arkadaşlarımız anaokulu kayıt formuyla ilgili bir şeyler hazırlamışlar bende indirip ekler ve değişiklikler yaptım ancak bir kaç problem var çözümü için yardımcı olursanız sevinirim.
Mesela ilkkayıt sayfasına öğrenci bilgileri kısmına ek yaptım, üste yazı ekledim, kardeş sayısı vs.
kayıt sayfasına yapıştır komutuyla bilgiler aktarılırken kaymalar eksiklikler oldu bir de ödeme sayfasında yapılanlar raporda gözükmüyor indislerle alakalı galiba

Ekli dosyalar

Arkadaşlar selamlar
muygun ve topal52 arkadaşlarımız anaokulu kayıt formuyla ilgili bir şeyler hazırlamışlar bende indirip ekler ve değişiklikler yaptım ancak bir kaç problem var çözümü için yardımcı olursanız sevinirim.
Mesela ilkkayıt sayfasına öğrenci bilgileri kısmına ek yaptım, üste yazı ekledim, kardeş sayısı vs.
kayıt sayfasına yapıştır komutuyla bilgiler aktarılırken kaymalar eksiklikler oldu bir de ödeme sayfasında yapılanlar raporda gözükmüyor indislerle alakalı galiba

Merhaba;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Geri