- Excel Vers. ve Dili
- 2016 türkçe
Arkadaşlar merhaba. Excel de çok yeniyim. Düşeyara 'yı falan daha yeni çözdüm.Birileri göstermeden zor oluyor.Araştırarak çözmeye çalışıyorum ama bunda tıkandım.İstediğimi ne olarak aratıcağımı mı bilemedim yoksa daha önce böyle bir soru mu sorulmadı bilemiyorum ama bulamadım.O yüzden konu açmak zorunda kaldım.Şimdiden teşükkürler yardımlarınız için.
Ekte ; rapor sayfasında 21 adet başlık var.Altta da 21 adet ayrı ayrı bu başlıkların sayfaları var.Ben rapor sayfasında örneğin iskonto sütununa aralıklarla sayıları girdiğim zaman ,altta açtığım iskonto sayfasına tarih açıklama ve sayısını göndermek istiyorum.Amacım her yeni bir veri girdiğim zaman otomatik hangi başlığa aitse onun sayfasına gitsin.
Ekte ; rapor sayfasında 21 adet başlık var.Altta da 21 adet ayrı ayrı bu başlıkların sayfaları var.Ben rapor sayfasında örneğin iskonto sütununa aralıklarla sayıları girdiğim zaman ,altta açtığım iskonto sayfasına tarih açıklama ve sayısını göndermek istiyorum.Amacım her yeni bir veri girdiğim zaman otomatik hangi başlığa aitse onun sayfasına gitsin.