Ekteki deneme sayfasındaki gibi "sayfa1"de verili olan bilgileri "sayfa2"de değişik bir biçimde yine aynı sıradaki bilgilerin otomatik girilmesini amaçlıyorum. "sayfa1"deki ilk satırın bilgilerini "sayfa2"deki ilgili yerlere tek tek "eşittir" ile alıp aktardıktan sonra bunu kopyala yapıştır yaparak diğer ilgili yerlere uygulamak istediğimde örneğin "sayfa1"in ikinci satırından bilgi alması gerekir iken 5.satırından peşine bir daha yapıştırma işlemi uyguladığımda 9.satırından olmak üzere her seferinde satır sırasını artırarak kopyalamaktadır.
Ekteki deneme sayfasına göre incelediğinizde otomatik olarak "sayfa2"ye veri aktarımı yapmamın bir yöntem var mı ? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Not: Sadece sizin forumunuzda değil google'da arama yaptığımda soruma cevap bulamadım. Zira sorunuma herhangi bir ad koyamadığımdan neyi aramam gerektiğini bilmiyorum. Bu sebeple mükerrer başlık ise peşinen özür dilerim.
Ekteki deneme sayfasına göre incelediğinizde otomatik olarak "sayfa2"ye veri aktarımı yapmamın bir yöntem var mı ? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Not: Sadece sizin forumunuzda değil google'da arama yaptığımda soruma cevap bulamadım. Zira sorunuma herhangi bir ad koyamadığımdan neyi aramam gerektiğini bilmiyorum. Bu sebeple mükerrer başlık ise peşinen özür dilerim.