• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ana menüye dönüş

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Kolay gelsin
sıkıntım şu
program yapıyorum kendimce programımda ana menü var (UserForm2 ) bu ana menüdede buton başka bir menüye(UserForm3)gidiyor.UserForm3 te bulunan butonda bilgi girişi için UserForm4 gidiyor UserForm4 te bilgi girişi bittikten sonra Unload Me ile UserForm3 geri gelebiliyorum fakat ana menüye yani Userform2 gidemiyorum.Her seferinde hata veriyor.Ana menüye gitmek için ne yapmalıyım
Saygılar

yardım edecek yok mu?Çok mu zor bir soru anlamadım ki.

yardım edecek yok mu?Çok mu zor bir soru anlamadım ki.

Merhaba,
Nöbetçi yanıtlayıcı gece yarısı nöbeti terk etmiş anlaşılan :)
Örnek dosyanızı ve kodlarınızı ekleseydiniz mutlaka yanıt alırdınız.
Ekli dosya acaba istediğiniz gibi mi?

Ekli dosyalar

Evet ama bir eksik var bilgi userform2 de bulunan ana menü butonuna tıklayınca açılış sayfasına yani sayfa 1 geri dönmesi gerekmekte. yardımınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Evet ama bir eksik var bilgi userform2 de bulunan ana menü butonuna tıklayınca açılış sayfasına yani sayfa 1 geri dönmesi gerekmekte. yardımınız için teşekkür ederim

Anlamadım.
KAPAT tuşu bu işi yapmıyor mu?
İlla Ana Menü tuşu ile Sayfa1 e dönmek istiyorsanız tuşun adını değiştirin ya da kapat tuşundaki kodu ana menü tuşuna taşıyın.

abi tekrar düzelttim açıklamalarıda userformlara yaptım zahmet olmazsa bakarmısın

Ekli dosyalar

kapat tuşuna basınca bir önceki ekrana gidiyor ben ana menüye direkt dönsün istiyorum

Merhaba,
Son örneğinizdeki(6 nolu mesaj) UserForm4 ün kodlarını aşağıdaki ile değiştirip dener misiniz?
Kod:
Private Sub CommandButton3_Click()
Unload Me
Unload UserForm3
End Sub

Private Sub CommandButton4_Click()
Unload Me
End Sub

teşekkürler

Abi sağol
yamahato programında işe yaradı ama aynı kodları asıl yapmaya çalıştığım programa yazınca hiçbir işe yaramıyor Ekte program yüklü
Bu programda sıkıntı şu ana menüde hatırlatmalar var hatırlatmalar menüsünün içinde hatırlatma giriş ve hatırlatma silme var ben bu iki menüyede rahat giriyorum ama hatırlatma girişi ve hatırlatma silme menüsünde bulunan ana menü butonuna basınca ana menüye(yani userform2) gitmesi gerekirken hata mesajı veriyor.Üst menü butonunda bir sıkıntı yok ona tıklayınca hatırlatmalar menüsüne dönüyor .
kod 123456
şifre 654321
bir bakarsan sevinirim

Ekli dosyalar

Geri