• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

iyi bayramlar. kart net alış verişe kapalıymış. işlemi yeniledim. kontrol eder misiniz.

Selamlar 5 yıl ne çabuk geçmiş. Ömrümde bu foruma üye olmanın bana vermiş olduğu faydayı hiçbir platformdan alamadım. teşekkür ederim.
üyeliğimi yeniliyeceğim fakat mağaza üyeliğinde sorunmu var yeni üye ol için kayıt açmıyor bir türlü.

Hüseyin bey 1 yıllık üyelik için ödeme yaptım ama dosya indirme aktif olmadı. başka bir işlem yapmam gerekiyormu?

Merhaba sayın yöneticiler altın üye oldum havale yaptım ne zaman aktif hala gelir

Sayın Yetkili,

Üyeliğimi yenilemek için 2 gündür uğraşıyorum. Sepete 1 yıl 20 TL. ücreti gelmesine karşın, ödeme ekranına geçemiyorum.

Sürekli "Server is overloaded, please try later" iletisi almaktayım.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Hayırlı İşler dilerim.
Selim

Sayın Yetkili,

Sorunuma verdiğiniz yanıt sonrası, Altın Üyelik yenilemesi yapmak istediğimde, ödeme penceresi hale çıkmıyor. Bana banka hesabınızı bildirirseniz havale yaparım.

Sayın Yetkili,

Ödeme ekranı çıkmıyor!

Ekli dosyalar

• ExcelWebTr Altın Üyelik Ekranı Çıkmıyor.png
    ExcelWebTr Altın Üyelik Ekranı Çıkmıyor.png
    147.8 KB · Görüntüleme: 9
Sayın Yetkili,

2 yıllık abonelik ücreti ödendi. Sipariş no 93840

2 yıllık abonelik ücreti ödendi. Sipariş no 93863 aktif edebilirmisiniz iyi çalışmalar..

Merhaba, 1 yıllık üyelik aldım, aktifleştirebilirmisiniz. Teşekkürler:)

Hüseyin bey merhaba;

Az önce 2 Senelik Altın Üyelik satın alma işlemi gerçekleştirdim.
Ancak;
Hesabım, Siparişler kısmında yaptığım işlemi kontrol etmek istediğimde aşağıda ki görselde görüleceği gibi Durumlar sütununda BAŞARISIZ demektedir.
Konu hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz acaba.

Ayrıca üyeliğimin aktifleştirilmesi ne kadar sürer?

İlginiz için teşekkür ederim.

IDDurumlarMüşteriTarihToplam

Başarısız

• Bilal KIRMIZIGÜL

22.06.2021, 10:40

30,00 TL

Geri