• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Benim altın üyelikle ilgili yapmam gereken bir şey var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. 28 Nisan 2020 numara 92352

Sayın Yetkili,

26 Mayıs 2020 tarihinde bitecek üyeliğimi, 2021 yılına uzatmak için 1 yıllık altın üyelik ücretini yolladım.

Hayırlı işler.

merhaba 5 yıllık altın üyelik yaptım vaat edilen dvd hala elime ulaşmadı sebebi ne olabilir acaba
Merhaba, siparişinizde belirtilen excel indirme dosyası 16/04/2020 tarihinde kayıtlı e-posta adresinize gönderilmiştir. Lütfen e- posta kutunuzu kontrol ediniz. Coronavirüs tedbirleri kapsamında kargo ile gönderim yapılmamaktadır.

Ekli dosyalar

• Screenshot_12.jpg
    Screenshot_12.jpg
    116.7 KB · Görüntüleme: 8
Benim altın üyelikle ilgili yapmam gereken bir şey var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. 28 Nisan 2020 numara 92352
Aktivasyonunuz yapıldı, gecikme için özür dileriz. DVD indirme linkiniz 29.04.2020 Çarşamba saat 09:06'da e-postanıza gönderilmiştir.

Merhaba, siparişinizde belirtilen excel indirme dosyası 16/04/2020 tarihinde kayıtlı e-posta adresinize gönderilmiştir. Lütfen e- posta kutunuzu kontrol ediniz. Coronavirüs tedbirleri kapsamında kargo ile gönderim yapılmamaktadır.
böyle bir ileti mail adresim olan akimsar@gmail.com adresine gelmemiştir .Bu maili tekrar edebilirmisiniz mail adresime

Geri