• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Altın Üyelik

Merhaba;

# 91842 (05.01.2020, 19:21 )
Sipariş numarası için ödeme yaptım .Aktivasyonu gerçekleştirebilir misiniz ?

İyi çalışmalar.

baştan söylesenize üye olmanız hiçbir işe yaramayacak dosya indiremeyeceksiniz diye?!
sadece ofifice 365 kullanıyorum, kur çekmek istiyorum fakat webden veri çek kısmı yok. yine de çekebilir miyim onu öğrenmekti niyetim. excel dahisi olmak değil. en azından 1 dosya ya da bilgi indirebilmeli. ya da en başında üye olmanız hiçbir şeye yaramaz denmeli.

Ödeme yapıldı. Aktivasyon konusunda yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.
Sipariş #91964 (01.02.2020, 14:57)

Gold_Savt 5 yıllık

[TR][TD]
ElitNET Bilişim İletişim (Excel Web TR Mağazası)

[/TD][/TR]
[TR][TD]

[/TD][/TR]
[TR][TD]
Sipariş #91944

Neredeyse 1 hafta olacak yardımcı olabilir misiniz?

[/TD][/TR]

baştan söylesenize üye olmanız hiçbir işe yaramayacak dosya indiremeyeceksiniz diye?!
sadece ofifice 365 kullanıyorum, kur çekmek istiyorum fakat webden veri çek kısmı yok. yine de çekebilir miyim onu öğrenmekti niyetim. excel dahisi olmak değil. en azından 1 dosya ya da bilgi indirebilmeli. ya da en başında üye olmanız hiçbir şeye yaramaz denmeli.

Aslında baştan söylenmiş ama siz dikkat etmemişsiniz sanıyorum:

213865

Aslında altın üyelik herhangi bir uzmanlık vs için gerekmiyor. Altın üye olmadan da siteden çok fayda görebilirsiniz. Altın üyelik ise site kurucusunun site masrafları için tercih ettiği bir üyelik sistemi. Altın üye olan üyelerin çoğunluğu siteden aldıkları faydanın yanında çok cüzi bir bedel olduğu için, çoğunlukla teşekkür babında üye olmaktadırlar.

Siz sorunuzu sorun, gerekirse örnek dosya paylaşın, muhtemelen verilen çözüm sayesinde siz de altın üye olarak siteye teşekkür etmek isteyeceksiniz.

Sipariş #91973 Şipariş numarası ile siparişimiz tamamlanmıştır aktivasyon rica eder Saygılarımı sunarım

Merhaba,

Sipariş #92064

Sipariş mesajlarımın ayrıca okunmasını istiyorum.

İyi çalışmalar.

Merhabalar

92125 sipariş numarasıyla ödeme yapılmıştır. Yardımcı olursanız sevinirim

Sayın ilgili,
#92155 numaralı siparişimi aktif eder misiniz? Teşekkür ederim.

20.03.2020 tarihli Sipariş #92181 numarasıyla ödeme yapıldı

Merhaba. 23.03.2020 tarihinde altın üye için sipariş yaptım. Aktif edebilirmisiniz? Sİpariş kodu:

Selamlar,

26.03.2020 tarihinde 5 yıllık Altın üyelik için ödemede bulundum. Üyeliğimi aktifleştirebilir misiniz ?
Birde indirdiğim dosyada herhangi bir setup ya da .exe bulunmuyor. Nasıl açılıyor yardımcı olabilir misiniz ?

Geri