• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

altın üyelik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cosinüs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Bu siteden yıllardır faydalanmaktayız öncelikle site yöneticilerine bu konuda teşekkür ediyorum.Ancak bu olayı ranta çevirip üyelik parasının istenmesi gösterdiki amaç aslında karşılıksız yardım değil para kazanmak için belirli üye sayısına ulaşmak daha sonrada siteyi paralı yapmakmış.Ne diyeyim yolunuz açık olsun.Sizin hakkınızda yıllardır iyi düşündüğüm için kendime kızıyorum sadece.Üyeliğe gelince ..........kusura bakmayın......

. . .

Syn cosinüs,
Son durum ile ilgili duyuruları tam olarak takip etmediğinizi görüyorum.
Burada eksi yönlü bir değişim değil, Altın üyelik fırsatında büyük bir indirim yapılmış oldu aslında.

Dosya yükleme/indirmede direk siteye yükleme kolaylığıda Altın üyelere verildi.
Ancak siz yine diğer dosya yükleme sitelerinden dosyanızı yükleyip link paylaşabilirsiniz. Biraz zahmetli gelebilir ancak sorunuzun çözümü için görmezden gelinebilir.

Yine sizin forumda istediğiniz ancak indiremediğiniz bir dosya olduğunda konunun altına ekli dosyayı indiremiyorum, başka bir kaynaktan link verebilir misiniz diye mesaj yazarsanız. Yetkisi olan herkes yardımcı olacaktır.

Bana kalırsa 15 TL gibi makul bir ücretle videoları izleyip, Excel bilgi ve seviyenizi arttırma fırsatını kaçırmayın.

. . .

Kendim de dahil toplum olarak pek hazır değiliz böyle ücretli hizmetlere. Hep bedava olsun istiyoruz.

sayın cosinus ;

bilindiği üzere 01/01/2014 tarihinden itibaren yönetim tarafından alınan kararlar çerçevesinde bazı kısıtlamalar ve yeni yapılandırmalar oluşmuştur dolayısını ile tabiki düşüncenize saygı duyuyoruz ama bilinizki yine sorularınıza en kısa zamanda yardımcı olma adına cevaplar verilecektir dosya gerektirecek cevaplara muhakkak ben ve arkadaşlarımız farklı yollardanda olsa size ulaştıracaktır destek ekibi olarak her zaman özel mailimi talep edip soru dosyanızı atablirsiniz
iyi çalışmalar

Aslında şu azıcık miktarda olan şu parayı ödemeyip tekrar ücretsiz olmasını bekleyecektim. Ancak cosinüs arkadaşımızın bu yazısı üzerine düşünüp "peki ya emek" dedikten sonra şu üç kuruş görünen emeğe saygı göstericem. Hatta konuyla ilgili arkadaşlara bir mail bile attım. Dönüş yapılmadı gerçi ama bilmek istediğim tek şey var.
Ben bu üyeliği satın aldıktan sonra yoğun itiraz sonrası tekrar ücretsiz hale getirilecek mi?
Eğer getirilirse kendimi "emeğe saygı gösteren adam" yerine "enayi" diye sıfatlandırmak istemem.

Saygılar...

Bu siteden yıllardır faydalanmaktayız öncelikle site yöneticilerine bu konuda teşekkür ediyorum.Ancak bu olayı ranta çevirip üyelik parasının istenmesi gösterdiki amaç aslında karşılıksız yardım değil para kazanmak için belirli üye sayısına ulaşmak daha sonrada siteyi paralı yapmakmış.Ne diyeyim yolunuz açık olsun.Sizin hakkınızda yıllardır iyi düşündüğüm için kendime kızıyorum sadece.Üyeliğe gelince ..........kusura bakmayın......

.

Sayın Cosinus,

Herkese merhaba,

Hem sayın Cosinus'e hem de diğer üyelere şunu açıklamakta yarar görüyorum.

Bu sitenin sahibi Hüseyin beydir. Bunu pek çok yerde kendisi de belirtmiştir. Bu işten kar mı ediyor? Zarar mı ediyor? Ben bilmiyorum. Hangi amaçla siteyi kurduğunu doğal olarak kendisi biliyor. Sitenin taşıdığı mali yükü bugüne kadar kendisi taşımıştır.

Hüseyin beyin dışında kalan, admin, moderatör, uzman ve şimdi de destek grubu üyeleri, hiç bir ücret ve menfaat temin etmemektedirler. Hepsi yardımlaşma duygusu içinde emek ve bilgilerini paylaşmaktadırlar.

Bu nedenle, yukarıda ithamda bulunduğunuz yöneticiler, bu işi ranta çevirme gibi hiç bir şekilde düşüncelerinin olmadığını bilmenizi isterim.

Ne demeli? Yine de Site hakkındaki düşüncelerinizde özgürsünüz.

İyi günler dilerim.

.

Geri