- Excel Vers. ve Dili
- Office 365
Yıllardır bu siteden faydalanırım. Çoğu zaman problemlerime üyeler ve adminler tarafından çözüm bulundu. Kimi zaman da soruları olana ben yardım ettim. O zamanlar dosya yükleme vb işler için altın üyeliğe gerek yoktu. Altın üyelik çıktıktan sonra bir süre uzaklaştım siteden. Tabiki işim gereği excele olan ihtiyacın da azalması etkili oldu buna. Şu dönemlerde excel vba da yazdığım bir program gereği siteye yeniden ihtiyaç duydum. Eski günlerin vefasına da hemen altın üye oldum. Altın üyelikle ilgili bir sıkıntım yok. Siteden de hala memnunum. Ama böyle bir sitenin eğitim dosyasının bu kadar kötü olması inanılmaz. Söz konusu excel olan bir eğitim cd sinde hiç mi örnek excel dosyası konmaz. Bu kadar mı kötü hazırlanır. Videoların ekranı kaplamasını hangi amaçla engellediğiniz için geçerli bir açıklamanız var mı çok merak ediyorum. Söylediğim gibi site için söyleyecek tek lafım yok ama CD için verdiğim parayı helal etmiyorum. Ha abonelik site için CD yanında hediye, hediye atın da dişine bakılmaz derseniz o da ayrı bir pişkinlik derim.
Saygılarımla.
Saygılarımla.