DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba tirEdsOuL,Merhaba;
Üyeliğimizin sona erdiği tarihi kontrol edebildiğimiz bir ekran var mıdır acaba ?
Merhaba Etamustafa, güzel düşünceleriniz için teşekkürler...Herkes üye olmalı aylıkları yükseltseniz bile buna deger sizleri tebrik ediyorum harika bir site!!
Merhaba,Merhaba arkadaşlar,
Mutlaka üye olunmalı diyorum. Fiyat çok düşük , içeride ki paylaşımlar çok büyük. Ben sayısalcıyım, yani kitap okumayı sevmem . Bu forumda yazılanları okuduğum kadar hiç birşey okumadımşiddet ile tavsiye ediyorum. Ben Çorluya gidip yerinde çay içmeyi bile düşünüyorum. Tüm forum yönetimine saygılar ve başarılar diliyorum.
Biraz inceleme yaptım.bilemem başka arkadaşların görüşlerini ama 2010 yılından beri üyeyim. 2 ya da 3 yıldır altın üyelim. 5 yılda sorduğum soru sayısı 5-10 geçmez. ama birşey sorduğumda ya atlanarak geçiliyor ya cevap verilmiyor. ya da ben belirttiğim özelliğin altına 3-5 mesaj atarak konuyu başa çekmem sayesinde cevap verilebiliyor. ve yine dikkat ediyorum. benim sorduğum sorunun 40 kat daha zor sorular cevaplanıyor.ama benim sorularım cevaplanmıyor. birbirimizi tanımıyoruz ama bu durumu gerçekten anlamış değilim.
Size yardımcı olmaya çalışmak gibi bir hataya düşüp değerli vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
Ben araştırmayı gerçekten de belirttiğiniz gibi bir durum var mı diye kontrol etmek için yaptım ve sonuçta öyle olmadığını da gördüm. Vakit ayırabileceğim son iki sorunuzdan birine zaten cevap verdim, diğerine de bu başlıkta cevap verdim. Yani yardımcı olmaya çalışmıyor değilim.
Siz sorularınızla nerdeyse hiç ilgilenilmediğini söylüyorsunuz ancak kayıtlar öyle göstermiyor. Sorduğu 5 sorunun ikisinde ilgilenenlere dönüş yapma nezaketini bile göstermeyen bir kişiden ancak bu yukardaki tepkiler beklenirdi zaten. Sizin sorularınız ve mesajlarınız değerli de cevap verenler değersiz mi? Bir cevabı hak etmiyorlar mı? Madem sorunu çözdünüz en azından çözdüğünüzü belirtin. Hatta iyi bir forumdaş nasıl bir çözüm bulduğunu da paylaşır ki başkaları da böyle bir sorunla karşılaşırsa yardımcı olsun.
Hiç adetim değildir bu şekilde tepki mesajı yazmak ancak tavrınız beni buna zorladı. Bundan sonra size hiçbir konuda cevap vermemeye gayret göstereceğim. Sizin ve diğer değerli forumdaşlarımızın vaktini bu tatsız tartışmayla aldığım için özür dilerim. İyi çalışmalar.
Hesap numaramı mail attım tşkler.Sayın cihan.sak,
forum hakkında bir eleştiriniz varsa bunu yeri bu "Altın Üyelik" başlığı değil.
Kaldı ki arkadaşımız çok detaylı şekilde eleştirinizin yersiz olduğunu ortaya koymuş.
Yok eğer bu başlıkta yazıyorsanız bu şu anlama gelir.
"Altın üye olmama rağmen bana yardımcı olunmuyor."
Bu durumda da ben bu cevabı yazmak zorunda kalıyorum.
Altın üyelik sadece teknik anlamda dosya ekleme/indirme veya video eğitimleri izleme gibi avantajlar sağlar. Soru sormada veya cevaplamada bir ayrıcalık veya öncelik sağlamaz. Bu durumda her mümkün olan yerde detaylı bir şekilde açıklanıyor.
Ancak tüm açıklamalara ve bilgilendirmelere rağmen ben böyle bir şey görmedim diyorsanız admin@excel.web.tr adresine hesap numaranızı verin Altın Üyelik için ödediğiniz ücreti iade edelim.
Burası soru cevap anlamında gönüllülük esasına göre işleyen bir topluluk. Ne şimdiye kadar ne de bundan sonra soruların yanıtlaması garantisi verilmemektedir.
Ancak 400.000 e yakın üyesi olan bir forumda "herkese yardım ediliyor, bana yardım edilmiyor" diyebiliyorsanız bu çocukken "benimle kimse oynamıyor gibi" anlamsız bir şekilde ortada kalan bir isyan gibi olacaktır.
Ne sizi ne de diğer üyeleri tanıyoruz. Ne kimseye yakınız ne de kimseye uzak.
Bu durumu her kim yaşadığına inanıyorsa dönüp aynaya bakmasında fayda var.
Saygılarımla
İade ödemesi gerçekleşmiştir.Hesap numaramı mail attım tşkler.
Ödeme gelmiş.Teşekkürler.İade ödemesi gerçekleşmiştir.
Lütfen hesabınızı kontrol ediniz.
Saygılarımla