DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba, siparişinizde belirtilen excel indirme dosyası 16/04/2020 tarihinde kayıtlı e-posta adresinize gönderilmiştir. Lütfen e- posta kutunuzu kontrol ediniz. Coronavirüs tedbirleri kapsamında kargo ile gönderim yapılmamaktadır.merhaba 5 yıllık altın üyelik yaptım vaat edilen dvd hala elime ulaşmadı sebebi ne olabilir acaba
Aktivasyonunuz yapıldı, gecikme için özür dileriz. DVD indirme linkiniz 29.04.2020 Çarşamba saat 09:06'da e-postanıza gönderilmiştir.Benim altın üyelikle ilgili yapmam gereken bir şey var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. 28 Nisan 2020 numara 92352
Aktivasyonunuz yapıldı, faydalı olmasını dileriz.5 yıllık olan ödemeyi yaptım ne zaman aktif olur
Aktivasyonunuz yapıldı, faydalı olmasını dileriz.#92385 numaralı siparişin ödemesi yapılmıştır.
Aktivasyonunuz yapıldı, faydalı olmasını dileriz.Sayın Yetkili,
26 Mayıs 2020 tarihinde bitecek üyeliğimi, 2021 yılına uzatmak için 1 yıllık altın üyelik ücretini yolladım.
Hayırlı işler.
böyle bir ileti mail adresim olan akimsar@gmail.com adresine gelmemiştir .Bu maili tekrar edebilirmisiniz mail adresimeMerhaba, siparişinizde belirtilen excel indirme dosyası 16/04/2020 tarihinde kayıtlı e-posta adresinize gönderilmiştir. Lütfen e- posta kutunuzu kontrol ediniz. Coronavirüs tedbirleri kapsamında kargo ile gönderim yapılmamaktadır.
Merhaba, excel video indirme linki akimsar@gmail.com adresinize yeniden gönderildi. Lütfen önemsiz (spam) postalarınızı kontrol edinizi, oraya düşüyor olabilir.böyle bir ileti mail adresim olan akimsar@gmail.com adresine gelmemiştir .Bu maili tekrar edebilirmisiniz mail adresime
Aktivasyonunuz yapıldı.Sipariş #92411 ödemesi yapıldı. Aktiflenme için bekliyoruz
Merhaba, aktivasyonunuz yapıldı.Merhaba. Gold üyelik ödemesi gerçekleştirildi.
Sipariş #92421
Merhaba, aktivasyonunuz yapıldı.Sipariş #92424 ödemesi yapıldı onay bekliyorum
Merhaba, aktivasyonunuz açıldı. Faydalı olmasını dileriz.Sipariş #92439
Aktivasyon lütfen