• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

alt üst bilgi kaldırma

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2007 Türkçe
arkadaşlar burada sadece excel işlemleri yapılıyor biliyorum fakat çok zor durumda kaldım. aşağıdaki word dosyasındaki alt ve üst bilgileri bir türlü silemiyorum ( kaldıramıyorum ). alt bilgiyi kaldır üst bilgiyi kaldır sekmeleri aktif fakat işlev yok. yardımcı olabilir misiniz ?

nasıl yapıldığı konusunda da yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Alt bilginin veya üst bilginin üzerine çift tıklarsanız istediğinizi yapabilirsiniz...

merhaba,

onlar resim olarak yapıştırılmış, resimsiz şekliyle ilişiktedir.

Hocam teşekkür ederim ama üst ve alt bilgi gördüğünüz gibi üstte ve altta boşluk oluşturuyor (kenar boşluğu gibi). ben bu boşluğun tamamen kalkmasını istiyorum.
yazım alanımı daraltıyor.

onu nasıl yapacağımı bilemedim.

dosyanın tamamı 500 sayfa ve ben döküman almak istiyorum. bu hali ile 500 sayfa alt ve üstte boşluk olmasa 250 sayfaya düşecek. o boşluklar alt ve üst bilgi olarak yapılmış. kaldır diyorum fakat kaldırmıyor. bir türlü anlamadım.

teşekkür ederim.

Alt bilginin veya üst bilginin üzerine çift tıklarsanız istediğinizi yapabilirsiniz...

Önce bu dediğimi yapınız, sonra cetvel üzerinde alt ve üst bilgi sınırını istediğiniz gibi yukarı aşağı oynatabilirsiniz...

Geri